Регион

Юлия Чолакова стана замшеф на митница „Свиленград“

ИлюстрацияЮлия Чолакова е назначена за и. д. заместник-началник на митница „Свиленград“. Това стана със заповед на директора на Агенция „Митници“ Павел Тонев.

Чолакова е родена на 7 ноември 1961 г. в Свиленград. Има висше образование специалност „Немска филология“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ и следдипломна професионална квалификация „Международни икономически отношения и Митническа политика“ в УНСС.

По-голямата част от професионалния й опит е в митническата администрация, в която работи без прекъсване от 1994 г. Заемала е различни длъжности в почти всички отдели и сектори в структурата на митница „Свиленград“: началник сектор в „Тарифиране“ към отдел „Тарифна политика и контрол по транзита“, „Постановления за принудително събиране на публични държавни вземания“, „Административнонаказателно производство и Изпълнително производство“. Преди поемането на поста заместник-началник оглавява сектор „Административнонаказателни дейности и разследващи органи“.

Юлия Чолакова ще съвместява работата си като заместник-началник с тази на началник отдел „Митническо разследване и разузнаване“. Владее немски и руски език.

Юлия Чолакова е дъщеря на обявения пожизнено за доайен на българските митници Георги Чолаков, който е бил дългогодишен началник на митница „Свиленград“ в периода от 10 март 1959 г. до 31 март 1981 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧЧ
ЧЧ
13.06.2014 21:53 21:53

Браво! Много години я мачкаха! А е супер човек!

dani
dani
01.07.2014 23:20 23:20

Ylia e edin ot malkoto istinski i nai-ve4e znaeshti profesionalisti v tazi mitnica. Bravo na horata,koito sa q ocenili i sa i glasuvali tova doverie,ne se i samnqvam 4e tq 6te go opravdae!

Back to top button