Спорт

Хакиф Хабил напуска Управителния съвет на „Хасково 2009“

ОставкаХакиф Хабил напуска Управителния съвет на футболния „Хасково 2009“, съобщават от пресслужбата на клуба.

„Обръщам се към обществеността и привържениците на футбола в Хасково, за да споделя трудното решение да напусна ФК „Хасково 2009“ и управата. Оттеглям се от клуба и се надявам да е за доброто на отбора. Причините за оттеглянето ми са лични и се надявам да ме разбере цялата общественост в нашия град.

Създаденият отбор от Росен Банев, Красен Ангелов, Митко Ламбов и от мен е бил свързан с доста трудности и препятствия. Но този, който не е изпитвал трудности, той не знае цената на успеха, какъвто безспорно ние постигнахме с класирането на отбора в „А“ група. Желая на всички момчета от отбора преди всичко здраве, успех и много поводи за радост, каквато изживяхме с последния сигнал на мача в Банско. Нека в нашия град отново се създадат традиции, за да има и много футболни емоции“, се казва в обръщението на Хабил.

Haskovo.info припомня, че преди дни стана ясно, че и спортният директор Николай Топузаков напуска клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovski fenove
haskovski fenove
17.06.2014 16:48 16:48

a zashto napusnaha i dvamata?!!kagete kakvi sa pri4inite?!!

Back to top button