Регион

Басейн с кула по левче разхлажда учениците в Димитровград

БасейнБлизо 300 посетители отчетоха от димитровградския басейн „Химик“ няколко дни след откриването му.

БасейнОт управата на общинското съоръжение споделиха, че лошото време е причината за малкото хора, но вчера и днес е имало повече клиенти, включително и от Хасково.

Димитровградският басейн привлича с това, че е единственият в района с кула за скокове. След миналогодишния ремонт пък пречистващата инсталация работи нормално, а и водата вече не е толкова студена, като в минали години.

Децата до 7-годишната възраст не плащат вход. Учениците от 7 до 18 г. влизат срещу левче, а възрастните плащат по 3 лв. Между големия и малкия басейн има игрище за плажен волейбол.

 

Басейн  Басейн 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdas
asdas
23.06.2014 15:33 15:33

Поздравления !…едно хубаво басейнче с много приемлива цена за вход!…за пример мога да дам басейна в Любимец,който нито кула има нито нищо,а входа му е 3 лв. за деца и 4 лв за възрастни ! ….срам!!!!!

Back to top button