Регион

Плевенската филхармония свири в бежанския лагер в Харманли

Бежанци, архивСлед снощния концерт, който напълни читалище „Заря“ в Хасково, Плевенската филхармония довечера гостува в бежанския лагер в Харманли.

От 21 ч. на открито там ще могат да се насладят на световно извесетни хитове от прочути филмови творби. Оркестрантите се надяват, че със своите изпълнения ще внесат настроение сред бежанците, намерили подслон в Харманли.

Хасковската публика аплодира концерта под мотото „Музиката на голямото кино“, в който прозвучаха творби от „Кръстникът“,  „Гладиатор“, „Хавай – 5“, „Списъкът на Шиндлер“, „Карибски пирати“, „Мисиятa невъзможна“, „Маската на Зоро“, „Розовата пантера“. Родното кино бе представено с мзкиката на Митко Щерев от филма „Осъдени души“. Атрактивно бе изпълнението за соло пишеща машина, соло цигулка и оркестъра с диригент Пламен Марков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button