Хасково

Заболяване на трима адвокати пак отложи делото за убийството на Джоко Америката

ДелоЗаболяване и на тримата адвокати на Анастас Николов-Рента, обвинен в убийството на Георги Георгиев-Джоко Америката отложи днешното съдебно заседание.

Адвокат Димо Стоянов е депозирал в съда болничен лист, какъвто не бяха внесли неговите колеги Димитър и Марин Марковски. Не се яви и свидетелят Селчук Ибрям, който според кмета на с. Пчелари бил в Белгия.

В залата бяха и вещите лица по възложената им комплексна експертиза. Целта й бе да се установи наличието на наркотични вещества и психотропни лекарства в косми от трупа на жертвата.

По информация на Haskovo.info в експертизата се казва, че няма технология, с която да се изследват космите. Експертите обаче били категорични, че ако Георгиев е приел само едно хапче от психотропно лекарство, то нямало как да бъде засечено в косъма.

Haskovo.info припомня, че Анастас Симеонов е обвинен, че на 1 януари 2013 г. умишлено е умъртвил Георги Георгиев в дома си на хасковския пл. „Свобода“. Двамата мъже запивали там в новогодишната нощ. Приятелката на Симеонов – Ваня Лилянова е обвинена в това, че се е опитала да прикрие Анастас в дните до 3 януари.

Съдът насрочи следващото заседание за 26 септември от 10 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аааааааааааа
аааааааааааа
05.07.2014 0:25 0:25

МНОГО БОЛЕДУВАТ ТЕЗИ АДВОКАТИ БЕ!!!КАК ТАКА СЕ РАЗБОЛЯХА И ТРИМАТА!?ДА АМА ГОСПОД ГЛЕДА И АКО ОНЕЗИ ДВАМАТА ДЕБЕЛИТЕ ОТ СОФИЯ ЛЪЖАТ ЧЕ СА БОЛНИ,НЕКА ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ.ЗА ДИМО ЗНАЕМ ЧЕ НАИСТИНА Е БОЛЕН!АМА О ЕЗИ ДА НЕ СА ПРЕЯЛИ!?А НА ТОЯ КАТИЛИН АНАСТАС СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!

Back to top button