Хасково

„Тангра“ се потопи „В магията на танца и морето“, прибави 32 купи в колекцията

ТанграХасковският балет „Тангра“ спечели за поредна година купата на кмета на Приморско по време на фестивала „В магията на танца и морето“.

Танцовият форум се проведе в края на миналата седмица. Проливният дъжд провали първия състезателен ден, тъй като фестивалът се играе на открита сцена. Затова следващите два дни бяха изключително натоварени за танцьорите, които играеха от сутрин до вечер.

В надпреварата взеха участие деца и младежи от клуб „Съншайнс“ – Китен, Царево и Приморско, „Суперформа“ – София, „Крис“ – Бургас“, „Фрея“ – Бургас“, „Ритъм“ – Харманли, „Яница“ – Нова Загора, балет „Тангра“ и клуб по хип-хоп от Хасково.

Възпитаниците на Дорина Инджова спечелиха 32 купи и куп медали. Освен купата на кмета на Приморско, завоюваха и 5 град при-та в стиловете танцово шоу, джаз, модерн, етно шоу и характерен танц.

След кратка почивка репетициите на танцьорите от „Тангра“ продължават. Хасковските таланти ще се готвят за участие на Световното първенство в Прага.

Тангра Тангра
Тангра Тангра
Тангра Тангра
Тангра Тангра
Тангра Тангра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Почитател
Почитател
10.07.2014 15:14 15:14

Браво! Красота и изящество! Бъдете здрави и с много вдъхновение работете, за да сте удовлетворени от резултатите. Поздрав за Дорина Инджова и възпитаниците й!

Back to top button