Хасково

МОН: Панайотов е началник на РИО-Хасково

РИО„Иван Панайотов категорично е началник на Регионалния инспекторат по образованието (РИО) – Хасково“, съобщи за Haskovo.info началникът на пресцентъра на Министерството на образованието и науката (МОН) Ваня Монова.

РИООт прессцентъра обясниха, че миналия петък Панайотов е получил заповед за възстановяване на поста. „Сега се чака Панайотов да встъпи в длъжността си на началник. Той е в болница и се очаква да представи болничен. До тогава временно изпълняващ длъжността началник на инспектората е Мариела Златева“, обясни Монова. Тя допълни, че няма срок, в който Панайотов да се върне от болничен. Монова отрече от МОН да са предлагали на Панайотов да се откаже от поста срещу 6 заплати, както самият той заяви пред Haskovo.info в петък.

Haskovo.info припомня, че Иван Панайотов бе освободен от длъжност на 26 юни миналата година, а в края на юни ВАС се произнесе срещу тази заповед на министъра.

Иван Панайотов и Мариела Златева днес не бяха открити за коментар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

58 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Без лимит
Без лимит
24.07.2014 9:59 9:59

Няма лимит за изчерпване простотията на някои представителите от учителската гилдия. Просто бият шут на боклукчиите с писанията си. Язък за образованието им.

Четящ
Четящ
18.07.2014 14:44 14:44

Не призовавайте Бог за спасение на куците Ви адвокатски услуги. Няма как той да помогне на великите комбинации в защита земните дела на Вашия фаворит. Няма защо и да злобеете. Грозно и недостойно е.

Възмутен
Възмутен
18.07.2014 14:30 14:30

Жалко ли? Омразата и безсилието почивен ден нямат. Личи си, че отпускарите си почиват, изливайки негативните емоции върху всеки, който им се изпречи в пространството. Това е жалкото.

Неразбиращ
Неразбиращ
18.07.2014 14:25 14:25

Големи разбирачи се извъдихте всички, бе. И все морални. Само дето не ви личи.

Въпрос към МОН???
Въпрос към МОН???
18.07.2014 12:01 12:01

След като г-жа Златева е освободена от длъжност със Заповед на МОН. Има ли правно основание г-жа Златева да изпълнява дръжността временно изпълняващ длъжността началник на РИО-Хасково, и ако ДА кой е номера на тази заповед??? Нека някои да излизе и да каже КОЙ в момента ръководи РИО-Хасково след като г-н Панайотов е спечелил делото и е върнат на работа. Чакам компетентен отговор.

Анонимен
Анонимен
18.07.2014 10:21 10:21

sega ste si osvetlite i osmislite dnite.ste vijdame vedri i usmihnati u4iteli, vodeni ot edin isklu4itelen profesionalist-otli4nik-bez analog v konk*rsite. direktor-do tuk dobre .posle..

Сиси
Сиси
18.07.2014 10:13 10:13

Толкова сте образована, че пишете сВери :)

Илия
Илия
18.07.2014 10:09 10:09

След като Златева не е държавен служител е редно да си върне надвзетите пари от заплатите, които са й давали в „качеството на държавен служител“. Толкова груба и самоуверена до наглост жена не се е срещало до сега!

учителка
учителка
18.07.2014 10:03 10:03

Жалка е тази Златева как не и омръзна толкова много години да се занимава по дела и съдилища ,вярно че за пари го прави иначе как ще разправя че с парите от делата ще си направи пълен ремонт на къщата .
Жалко много жалко ,че заниват и жителите така ли няма други само Панайотов и Златева ли са незаменими .
Напрово и се чудя на Златева как може още да продължава -жена на 55 какво ти остава гледай си живота ,ходи си по еск*рзии, работи си нещо там като учителка ,какво ходиш да се занимаваш с глупости -как не ти омръзна толкова години .ти парите вече си ги имаш от делата ,каквото ти остава да си осигориш пълен и спокоен живот .Но алчността ти за пари власт няма край .

уважаема
уважаема
18.07.2014 9:41 9:41

Уважаема, айде да не навлизаме в лични свери, без да се познаваме. Не съм от типа родители които описвате. Голямото ми дете се обучава в чужбина в доста престижен университет, малкото ми е прието тази година в математическата в паралелката с най-висок бал. Самата аз съм достатъчно образована, не като вас с педагогическо образование. Действително не съм ходила на нито една родителска среща, защото няма смисъл. Там се чете един правилник за вътрешния ред, след което се искат едни пари. Но не е нужно да занимаваме публиката с нас. То и циганите са миризливи и мръсни, ама докторите от бърза помощ ходят на адрес. Не са казали когато се изкъпете, ще дойдем да ви прегледаме. Като са толкова отвратителни децата, изключвайте ги бе, наказвай те ги, гледайте на тях като на живи същества, колкото и невъзпитани да са, а не като на една субсидия от държавния бюджет.

Уважаеми от частния сектор
Уважаеми от частния сектор
18.07.2014 9:26 9:26

Айде вие от некачествено тесто направете качествен хляб! Като сте толкова отворени обяснете, защо родителите масово пропускат родителски срещи, идват само когато трябва да спорят за бележки, пък дори не знаят в кой точно клас е дето им – поне буквата!!! Не не поглеждат уроците им, за домашните да не говорим! И как само коментират учителите – какви са некадърни и т.н. Ами няма да имат респект децата от учителите! Заради такива като вас. Които са абдикирали от възпитанието на децата, с оправданието че нямат време! И учителя няма време за собственото си дете! Но то винаги е с домашна и не отговоря на госпожата! ДА започнем от там и ако всеки направи поне това, ще има някакъв напредък!

до уважаеми колеги
до уважаеми колеги
18.07.2014 9:15 9:15

Може, може уважаема учителко. Нямаш си идея, как в частния сектор, та дори и в някой държавни администрации се работи извънредно, забраняват се болнични, ползваш отпуска по преценка на работодателя и ти цепят секундата за работно време.
Но прав е младия педагог, явно нямате и ден трудов стаж извън системата на образованието.
Плодът на вашия труд – тотално неграмотното младо поколение, очевадно показва качеството на вашата работа. Злобните и низки коментари под всяка статия, засягаща учителското съсловия, пък категорично определя вашия манталитет. Всичко друго и бла-бла.

Уважаеми колеги
Уважаеми колеги
18.07.2014 8:48 8:48

Крайно време е да заявим, че учителите не са втора категория хора! И учителите имат права! Както правят на учителите гонки за работното време, организират проверки, изискват водене на документация, извънредни дежурства и спускат всякакви неспецифични задачи за изпълнение, така следва и да съблюдават правата ни! Не може да полагаш извънреден труд – без заплащане или компенсация! Не може да ти забраняват да остсъстваш от работа по болест или да си ползваш отпуската! Не може да ти провалят семейната почивка и да те лишават от личен живот! Не може да си длъжен да рапортуваш къде и си какво правиш и да се извиняваш, че имаш лична работа! Всичко се организира на ниво администрация! Затова я има в училищата. Не може да се назначават хора, които ги мързи да гледат или които не желаят да се занимават с твоя болничен лист в края на месеца – защото им отваряш работа! КАКВОТО СЕ ИЗИСКВА ОТ УЧИТЕЛИТЕ – ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА И ОТ ДИРЕКТОРИ и ПОМОЩНИК – ДИРЕКТОРИ! Нека покажат с личен пример как се работи. Функцията на помощниците не е да слухтят кой е закъснял една минута и да му се пише протокол! Функцията на ръководството е да решава точно административни и организационни проблеми! А на учителя – да предава уроци!

Размишляващ
Размишляващ
18.07.2014 14:57 14:57

Задръстихте сайта със злост и простотии. Явно е, че Ви идва отвътре и Ви яде здраво. Ценностите, за които отправяте призиви, и вас са Ви напуснали. Ако има надпревара по злост, ще я изгубите. Защо ли? Когато на човека тя му е доста в повече, потопява го.

789
789
18.07.2014 15:08 15:08

Нищо ново под слънцето. Отработени процедурни хватки. Сега сигурно ще боледува до смяната на правителството, за да не могат да му връчат заповед за уволнение. А може и да е решил да надмине рекорда на един известен директор в града, който май цяла година беше в болнични, докато дойде неговата партия на власт и го спаси. Успешно оздравяване желая.

345
345
18.07.2014 15:21 15:21

Ей, това учителите сте били страшни интриганти. Единствената ни надежда е, че преливащите от отрова словоизлияния са плод на недостойните амбиции на единици от Вас, без потенциал за развитие. С друго не мога да си обясня този бесен примитивизъм на много от коментарите Ви. Той е страшен и би трябвало да Ви смущава.

666
666
23.07.2014 12:26 12:26

Златева не е ли уволнена вече???

Ама ха!
Ама ха!
20.07.2014 19:05 19:05

Терористите в Белене! Ама ха!

хахо
хахо
20.07.2014 0:04 0:04

не всички даскали са тъпи и алчни

Като стигне... боли
Като стигне... боли
19.07.2014 10:30 10:30

Никой не обижда дейните и новаторите в училище. Има ги и ще ги има, но на другите, за които говорите, мястото им не е там. За присъствие май само в България се плаща. Затова сме я докарали до тук. А като стигне… боли.

По темата
По темата
19.07.2014 10:11 10:11

Интригантстването по късна доба сигурно има своите фенове. Да търсиш съмишленици на нечистоплътните си помисли от позицията „присъствал на височайшата среща“ е привилегия, недостъпна за случайни хора. Вживяването в ролята на прок*рор – мъстител, сигурно е особено вълнуващо. Може би точно затова не ни лишавате от съмнителното си участие в „борбата за истина и справедливост“. Тази активност обаче, не е особено коректна и не Ви прави чест.

До Гражданин
До Гражданин
19.07.2014 8:24 8:24

Лесно е от помощник директорския си пост да призоваваш за морал, докато друг ти върши работата!

НЕ НА ТЕРОРА!
НЕ НА ТЕРОРА!
19.07.2014 8:20 8:20

Няма стига вече! Няма да мълчим! Всички имаме права! С Настоящите директори на училища, техните помощници и инспекторите на РИО Хасково няма как да се оправи каквото и да било в образованието! Във всяко училище има няколко категории хора – дейни и новатори, такива които кротко си вършат работата и такива които ги мързи да гледат! Работата на всички управленски кадри е, поне да познават персонала си! Да знаят как да разпределят задачите! Да организират по правилния начин всички дейности в училище и да дават пример! След това е редно да изискват и да наказват! И да подхождат човешки към своите служители, защото всички сме хора! И не е вярно, че няма идеи и предложения за подобряване на работата в училище! Проблема е, че никой не се интересува от идеи и подобрения, които НЕ СА СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТИ, ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ И ДРУГИ ОБЛАГИ! А точно учителите които работят и виждат проблемите в училище могат да направят най-добра преценка за организацията на ежедневната работа! Не е лошо да работиш с ентусиазъм и не е лошо да обичаш работата си! Но когато постоянно си под стрес, навикван, гонен, дебнат и изморен няма как да не се отвратиш от всичко около себе си! Всички, които пишете коментари сте по един или друг начин неудовлетворени от нещо и искате да го кажете без да се страхувате от последствия. В тази криза и безработица е по-скоро разбираемо! Но не нападайте учителите, че били злобни и некъдрани! Така причислявате и себе си към тази категория!!!!!!!!!!!!!!

Анонимните
Анонимните
19.07.2014 1:24 1:24

Г-жо Златева ,след едногодишното Ви управление ,къде смятате да отнесете греховете си,а след Вашите назначения и кадрувания кои от Директорите ще застанат зад Вас? А, Вие г-жо Монова бихте ли се заклели в живота на децата си ,че не сте предложили 6 заплати на г-н Панайотов за да се откаже от поста?

999
999
18.07.2014 17:26 17:26

Не е нужно да се отговаря на коментари, заливащи ни с омраза. И все пак, относно мразенето. То си е направо диагноза – приоритет на некадърното безсилие. Присъства достатъчно и в учителските среди. Хора, попаднали случайно там, понижават реномето на съсловието, като се занимават само с клюки и интриги. Не злорадствайте. Не бъдете част от тях.

Гражданин
Гражданин
18.07.2014 17:18 17:18

Когато нещата са изпуснати от най-високия връх в държавата много отдавна, в подножието оправия наистина няма. Всеки, който се опита да бъде полезен може да му бъдат прекършени крилата. Ако не се дава, започват да го хулят и злепоставят. Кандидати за постове все още има в излишък. Малко са тези обаче, които тръгвайки към тях, са изкачили всички стъпала и познават проблемите в образованието истински, както и добрите постижения и практики по света. Кариерното развитие не трябва да е само на книга. Да не забравяме също, че авторитет не се подарява, а се извоюва. Възрастта не е порок. Понякога битките могат да са опустошителни. Така е във всички сфери на живота. Лесно никъде няма, но когато обичаш това, което правиш, намираш радост и удовлетворение. Не спираш да търсиш, да искаш, да се развиваш.

Гражданин
Гражданин
18.07.2014 17:07 17:07

На некадърните и мързеливите всичко им пречи, а най-много собствената им некомпетентност, гарнирана със злост. Напълнихте „оплаквателната книга“ с жалби и хули, но иновативни идеи няма. Оставете поне знаещите и можещите да работят. Не ви правят чест тези писания. На кривата ракета, космосът й е виновен. Не зная как спят спокойно такива хора. Засрамете се. Горките ни деца. Каква вина имат те за грешките на обществото като цяло. Само сърбат попарата им.

Констатация
Констатация
18.07.2014 16:34 16:34

За съжаление по-горе е казано – когато трябва да се бориш за кората хляб няма да гледаш душевния комфорт, да говориш красиви приказки, докато ринеш лайната на някой парашутист! Дори и учителите трябва да се хранят! Така ни е устроила природата! Защо – вие останалите не ядете ли? НЕ искате ли децата ви да са сити, облечени и щастливи! Не искате ли да им осигурите всичко, от което имат нужда! Не говори за спортна кола или яхта – а да са здрави, да им се осигури образование и рамо в живота! БРЕЙ ЧЕ СМЕ МРЪСНИ ДА ИСКАМЕ ТАКИВА РАБОТИ НИЕ УЧИТЕЛИТЕ! ЩО ЗА МЕЧТАТЕЛИ СМЕ! ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА – пфу че сме неблагодарни дето само живуркаме!!!!!!!!!!!!!!!!!

чистка
чистка
18.07.2014 8:29 8:29

Хайде сега и Кисекчиева- приятелката на Златева дето я уреди в общината да си ходи, че горката така и не разбра какво трябва да работи там и не знае на небето ли е или на земята…., че и за какво взима заплата!

Няма оправия
Няма оправия
18.07.2014 7:50 7:50

Няма значение кой ще е началник на РИО. Анархията в училищата ще продължава да бъде пълна, защото днешните ученици са деца на „изтърваното поколение“. На тези, които видяха свободията и решиха, че могат да бягат от час и да отговорят на учителя. Сега тези хора са по-добре материално от хората с висока диплома или с висше образование! Затова те не държат децата им да се учат. Трябва им една диплома за средно – заради шофьорска книжка! Самите ученици знаят, че учителите, училището е зависимо от тях. Знаят, че всяка бройка е важна! Защо да не си позволяват да развъртат учителите – нали някак си трябва да ги бутат, че да върви класа и да има хляб и за учителя! Ами няма да идват на училище! Няма да слушат забележките и доро уроците! Няма да си правят контролните. И накрая ще се изтърсят на поправителин изпит дори без химикал – защото знаят, че волю или неволю училището трябва да ги тика! Това важи за всички ученици – било то роми или разглезени богаташчета! Докато всеки може да се нахвърля върху учителя с упреци – и на самия учител ще спре да му пука!

ъхъй
ъхъй
17.07.2014 19:19 19:19

Панайотов се връща при любимата си шивачка – ура, Цанко ще отново взема космически рушвети и кабинетът му като този на Бил Клинтън от овален пак ща стане орален. В хасковското образование всеки директор ще може да краде колкото си иска – срам, срам, срам.

учители
учители
17.07.2014 19:15 19:15

Господин Панайотов – чакаме ви! Искаме всеки да си знае задълженията и да работим спойно! Нямаме нужда от дерибей, като Златева. Ние не сме менажерия за дресиране! Хора сме!

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 19:12 19:12

Златева, можеш ли да преброиш хората, които предаде само в последните 10 дни! Ти и твоите некъдърни дружки, сега как ще си делите баницата! Ами ако няма баница! Без облага няма другарство! Така стоят при тебе нещата! Има ли още будали, дето ще ти се вържат на приказките за професионализъм и приятелство!

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 19:09 19:09

Златева, кифло тъпа. Време е да си ходиш!

до млад безработен педагог
до млад безработен педагог
17.07.2014 19:08 19:08

Проблема за града започва от инспектората – част от конк*рсите за директори в областта се правят в РИО Хасково! Затова мераклиите за директори, които не могат да изкласят в министерството в София и се провалят там, тук се оказват отличници!!! Как става това? Кой им е прибрал парите за директорски пост? А-а? Второ – заплатата на младши учител скоро ще бъде стигната от минималната заплата? Така че финансовата страна на длъжността учител не е никак примамлива! Трето учителските отпуски вече са само на хартия. Във всяко училище директорите колят и бесят, а напоследък не смятат, че учителите имат право да ползват отпуската си! И по тяхно разбиране всеки трябва да е на разполжение 24 часа в денонощието! А знаете ли какво се случва с неизползваната учителска отпуска – АМИ ГОРИ! ИЗПАРЯВА СЕ! ИЗЧЕЗВА! Митовете, че учителите работят до обяд отдавна не са верни! Понякога ако директора нареди – блъскаш и по повече от осем часа! И цялата общественост е заблудена, че учителят следва да преподава уроци – на първо място да попълва документация, безкрайни проекти, отчитане на извършена работа, насила спуснати инициативи и мероприятия, съвети по вечерно време и извънредни дежурства събота и неделя! Да не говорим за отглеждането на деца през лятото, защото майките които си седят в къщи трябва да имат време за кафе и фризьор! И като капак – в повечето училища в града болничните са забранени! Връщат се болнични листове, забранява се да се отсъства по-болест – само в краен случай с предварително предупреждение. Няма такова нещо да вдигнеш 39 градуса температура и да не идеш на работа! От къде на къде! И къде точно вие „млад безработен педагог“ виждате привлекателното в тази работа?????????? Тяк дори не засягам темата за поведението на децата към учителя и тяхната враждебност и бележкарство, както и отношението на родителите към учителя! Това е съвсем друга тема.

От Фсг(Ученик)
От Фсг(Ученик)
17.07.2014 18:55 18:55

Зняете ли, че през изминалата 1на година Панайотов беше ПОМОЩНИК ДИРЕКТОР НА ФСГ ХАСКОВО.А пък в вестницити и сайтовете се пишеше че е лидер на „Червената партия“

млад безработен педагог
млад безработен педагог
17.07.2014 18:51 18:51

И с Панайотов беше и ще продължи да си е същото.
Ама то проблема не е само в инспектората, 90% от директорите са същите- назначават се само наши хора, пък дали са кадърни, дали имат знания, дали им се работи….на никой не му дреме.
Проблемът е, че за град като Хасково, учителското място е доста привлекателно- добра заплата на фона на средните за града, работно време и отпуски- мечта. И връзкарството процъфтява.

ха-ха-ха
ха-ха-ха
17.07.2014 18:21 18:21

Оффф,то пьк сега с Панайотов начело,образованието ще цьфне и вьрже.Ще пребьде,както беше и до преди една година-ха-ха-ха.Ама ще му гледаме сеира и ще го чакаме да процьфти….като ми цьфнат нальмите.

млад безработен педагог
млад безработен педагог
17.07.2014 17:45 17:45

А редно ли е да ходи да моли за място?!
Не трябва ли да си следи , като редови безработен, обявите и да си кандидатства по общия ред?!
Ей затова образованието е на тоя хал. Защото до учителско място се добираш само чрез връзки.

Христина
Христина
17.07.2014 16:57 16:57

Сега ще ви разкажа един истинки случай :
Преди една година моя позната много близка остана без работа дългогодишен учител и в същото време много близка на Маринела Златева -така поне си е мислила , отиде до нея да е помоли за някакво място ,независомо къде .Бяхме заедно когато отидохме/аз е чаках вън пред сградата /когато иззлезе ,беше разревана и и разтреперана.Не само че е на карала да чака в коридора ,аз се направила ,че не е познава и се държала все едно целия свят работи за нея ,през цялото време говорела по телеф.и на всичкото отгоре е питала на кого си човек .Пътъпкала га и унизила .Както и да е …според вас
жители на град Хасково -заслужавали тази жена да е НАЧАЛНИК на РИО.В живота важното е да си ЧОВЕК ,а това го няма в нея .Живота е едно колело и всичко се завърта -не се знае утре къде си …така ,че би било добре да си ходи и да взиме поука .Защото ако днес си добре ,утре може да бъркаш в кошчето за боклук -но по важното е да си ЧОВЕК.

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 16:23 16:23

Мариела Златева е най-мразената личност в града! Унищожи с интригите си всяко желание за работа и за напредък нагоре. Докато всеки учител се бори за кората хляб, никой от тях няма да мисли за възвишенитуе идеали но човешката душа, камоли да ги предаде на разпасаното поколение срещу себе си! Да ви имам образованието и некадърността!

67
67
17.07.2014 16:17 16:17

Излиза, че иван панайотов от ГЕРБ е излъгал за заплатите. Защо ли?

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 19:19 19:19

Ау, вие от РИО Хасково деветинки ли сте на работа. Другите на морето ли пекат дупето? Или по скоро слонските г*зини? По команда ли натискате червения бутон, бе ? Златева, гласовете ли бройка! После за това бонуси ли ще раздава! Брей, че стройна организация! Да можехте така скоростно и „компетентно“ да реагирате и на истинска работа!

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 19:22 19:22

Бе аман с тоя Цанко! Няма ли най после да го изгоните! Колко още трябва да се погаври с учителската професия!

Наске Наске!
Наске Наске!
17.07.2014 19:26 19:26

Наске, Наске!!! Ела ти да си оправяш бъкиите, дето забърка! Как се чувстваш след предателството на ЗЛАтева! Видяли, че всичко връща! Каквото повикало, такова се обадило! Ама като те ударят от където не очакваш най-боли! НАЛИ? Нека еедневието ти е „светло“, каквото направи и нашето!

По тази логика
По тази логика
18.07.2014 7:41 7:41

По тази логика всички „конк*рси“ и назначения без конк*рси направени от Златева са незаконни! Нека всички нейни парашутистки – директорки и помощник директорки да се явят на конк*рс!!! То бива некъдърни директорки и помощнички – с това не работели, с онова не били запознати, друго не било тяхна работа! А да отсъстват постоянно – така може! Да тероризират учителите може! Да забраняват болничните – може! Да не разрашеват отпуски – може! Да се изживяват като богове – може! Да пречат на личния живот – може! Учителят не е на 24 часово повикване! Има си такива категории служители и си има съответните регламентирани в кодекса правила!

господари на ефира
господари на ефира
18.07.2014 0:49 0:49

1.“Възстановяват“ Златева на длъжност, която никога не е заемала.Когато е била началник на РИО длъжността е била заета от нея по трудово правно отношение, тоест по кодекса на труда.В последствие тази длъжност я няма, защото началниците на РИО и експертите се назначават по закона за държавния служител.
2.Ето, защо съдът и отказва да я възстанови.Попитайте министерството на основание на какво решение е възстановена?
3.Заема длъжността без да се е явявала на конк*рс.
4.Следователно няма положена клетва като държавен служител.
5.При горе изложеното и още куп нарушения естествено Съдът, възстановява категорично г-н Панайотов.
6.Какво прави МОН???- Възстановява Панайотов, без да прекрати договора на Златева.Двама началници.По кой закон работят?
7.При отсъствие на Началника на РИО, временно изпълнява длъжността някой експерт, определен със заповед.Не и този, който трябва да освободи поста.Има поне още 7 незаконосъобразни действия на МОН от които се е облагодетелствала Златева заемайки, абсолютно незаконно поста, след като Върховен Административен Съд възстановява Панайотов.При това положение да попитам: заплатата, която е получавала една година Златева на какво основание е? Цялото това грубо погазване на закона, за да изпълни Златева „МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ“ на властващите партии. Сега трябва да се извикат ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, че да цъфне цялата истина за Златева, че да видим, този ХИПЕР професионалист на какво основание си получаваше заплатата…Колко пъти още МОН ще сгази закона и ЗАЩО.Как пресцентъра на МОН веднъж казва, че са предложели на Панайотов 6 заплати, а след 5 дни казват, че не са предлагали.Чии пари толкова щедро предлага МОН и ЗАЩО?Господа от МОН такива батаци сте забъркали, че БОГ да му е на помощ на следващия министър дето трябва да ги оправи! Бог да пази образованието от Златева и от тези, които я подпират… Като няма Закон, дано чуе бог…до там я докараха великите комбинатори…

7879
7879
17.07.2014 22:44 22:44

Май доста хора ги хапят мухите е не могат да заспят.

789
789
17.07.2014 22:21 22:21

техническа грешка СОБСТВЕНИЯ

789
789
17.07.2014 22:19 22:19

Най-простата и корумпирана директорка Нанкова от „Ш.Петьофи“ крайно време е Панайотов да я махне.Тази дебела свиня мисли само за зобствения си дебел задник да не отслабне,превърна училището в циганско.Чистачка да станеш в това училище трябва яко да плащаш на Нанкова,безплатни ремонти да й правиш в къщи и т.н

гражданин
гражданин
17.07.2014 21:13 21:13

Синьт на мои приятели завьрши преди 2 години в Дьрвото,т.нар. гимназия по строителство.И те се вьзмущаваха пред мене от анархията в училище,казват,ходят си когато искат,не учат,нищо не можем да направим.Панайотов е бил тогава началник,какво правил повьпроса-нищо.В Бьлгария най-добре нищо да не правиш,тогава си добьр и вьзпитан.Искаш ли нещо да промениш-веднага ставаш лош.

123456789
123456789
17.07.2014 20:05 20:05

С назначаването на г-жа Златева за вр.и.д. Началник на РИО – Хасково е нарушен Закона за държавните служители от страна на МОН. Дипломирани юристи могат да разяснят този правен абсурд, но й той си е като всичко в нашата мила родина – държава на абсурдите и закононарушенията.

млад безработен педагог
млад безработен педагог
17.07.2014 19:59 19:59

Къде видяхте злоба и завист в постовете ми?
Учителската заплата все още е едно 150 лв над минималната. Хората, работещи нещо различно по- малко труд ли полагат, те не заслужават ли пари, гладни ли да ходят?!
За съветите по никое време- веднъж месечно до 5-6 часа съвет, не е кой знае какво, в останалите професии се работи ежедневно до 5 или 7.
Аман от неудовлетворени, вечномрънкащи и недоволни учители, виждащи само недостатъците на професията си. Веднъж оценете предимствата й, които никак не са малко. Образованието/децата/ има нужда от учители, обичащи и ценящи работата си.

читател
читател
17.07.2014 19:49 19:49

Панайотов не е член на нито една партия, той е надпартиен и безпартиен, нищо че беше предложен за кмет с подкрепата на ГЕРБ. Много възпитан, интелигентен и човечен и заслужава да се върне на поста си. За разлика от него опонентката му е пълен простак, нагла и нахална, посвети целия си живот в битка за този пост, но всички я мразят, толкова ли не може да разбере или е умопомрачена от злоба?!

до гост
до гост
17.07.2014 19:45 19:45

ти нямаш ли си мъж, че гледаш по чуждо или злобата и завистта те изпиват отвътре!

млад безработен педагог
млад безработен педагог
17.07.2014 19:34 19:34

Аз съм работила като учител, работила съм и в друга сфера. Нещо, което явно вие не сте правили.
Разликата е балкан. Само човек, неработил извън училище вижда по този начин учителската професия. Ако ви се наложи да работите в частния сектор ще осъзнаете предимствата на учителството.

Читател
Читател
17.07.2014 19:28 19:28

От всички коментари,които изчетох,останах с впечатление , че г-жа Златева не е никак симпатична.Сега,когато вече няма да има ВЛАСТ да принуждава директори и учители да се съобразяат с нейните желания и заповеди, дано да уволнят всички некадърни парашутистки, които тя нагласи на пом.директорски места по училищата.

Ура
Ура
17.07.2014 16:11 16:11

Златева, събирай си багажа и дим да те няма! Ти си зла, безсърдечна и продажна! За една година преобърна живота на всички свързани с образование в града! Ти и некъдърните ти дружки!!! Не те е срам – до последно да продължаваш да кадруваш! Нали знаеш – злото дето правиш на другите се връща при тебе! За тая година, колкото директорки, помощник директорки и учители си разплакала, море ще те залее! Да не говорим за ученици и родители, които се щурат още като луди от глупостта ти!ДОВИЖДАНЕ!!!!

Back to top button