Хасково

Съкращават един в Младежкия, назначават 5 в „Екопрогрес“

ИлюстрацияОдобряване на нова численост в ОП „Младежки център“ и ОП „Екопрогрес“ ще разглеждат на сесията на 25 юли общинските съветници в Хасково.

Щатовете в Младежкия се намаляват с един до 23. Предложението на кмета Георги Иванов е в резултат на постъпила докладна записка от директора на предприятието. Мотивите са, че в сектор „Дейности за свободното време“ се работи по няколко направления, като в „PR“ трайно се работи с по 3 или 4 деца, което е нецелесъобразно.

Постъпила е и докладна от директора на „Екопрогрес“, с която се иска увеличаване на числеността на персонала с петима души. Единият ще е управител на стадион „Хасково“ и КСК „Спартак“, а четирима ще са работници по поддръжката на спортните съоръжения.

„Това е необходимо във връзка с управлението и поддържането на зелените площи и съоръженията на стадион „Хасково“, на който бяха извършени строително-ремонтни дейности, съгласно изискванията на БФС за провеждането на футболни срещи в „А“ група“, се казва в мотивите на докладната.

Ако предложението бъде прието ще се промени числеността на персонала в дейност „Спортни обекти“, като от 10 служителите ще станат 15, а общо числеността на „Екопрогрес“ ще се увеличи от 316 на 321.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОЛЕЖКА
КОЛЕЖКА
17.07.2014 19:08 19:08

КУКУТАНЕКОВА РАБОТИ СДВАМА ТРИМА УЧЕНИЦИ , А ВЗИМА ЗАПЛАТА КОЛКО ДИРЕКТОР.
ДА СЕ СЪКРАТИ

Анонимен
Анонимен
17.07.2014 22:49 22:49

Излиза, че работещите с деца и младежи са по-ненужни от работниците в Екопрогрес. Тази община не разбра ли, че да инвестираш в децата е много по-ценно от това да инвестираш в асфалт, тревни площи и каквито и да са съоръжения! Но и хасковлии не са стока- никой няма да рипне да си защити общинската структура и хората, работещи с деца. По-скоро ще ги остави да си отидат един по един.

Анонимен
Анонимен
18.07.2014 14:41 14:41

Защо кметът порязва точно Младежкия?

Back to top button