Хасково

Ученици на Доньо Донев с анимация за „Каунь – 2014“

ФилмиУченици на карикатуриста Доньо Донев вече са изпратили 6 анимационни филма за участие в тазгодишния фестивал на късометражния хумористичен филм „Златният Каунь“. Това съобщи за Haskovo.info съорганизаторът на феста Димитър Атанасов.

До сега за участие са постъпили 10 филма на български автори, като се чакат продукции от Сърбия. Все още няма филм от региона.

Атанасов обясни, че в рамките на „Каунь – 2014“ няма да има литературен фест, а само филмов. Лентите, които трябва да са с продължителност 10 – 12 минути ще бъдат прожектирани и наградени на 6 септември.

„Филмите трябва да разкриват в дълбочина, широчина и всички възможни посоки хумора на автора. Предвидили сме и награди за смешен, по-смешен и най-смешен филм. Ако няма награди ще има шамари в тъмна палатка за добре свършена работа“, пошегува се Атанасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button