Хасково

Фолксваген изгоря в „Бадема“, пострада и БМВ

ПожарЛек автомобил „Фолксваген Пасат“ изгоря рано тази сутрин в хасковския кв. „Бадема“, съобщиха от областната противопожарна служба.

Инцидентът е станал в 1.40 часа. Колата е била паркирана пред блок 18.

Хора от блока споделиха за Haskovo.info, че возилото е собственост на млад мъж, който се занимава с авточасти. Огънят засегнал и паркирано до „Пасата“ БМВ, чиято гума се пръснала от горещината. Причините за пожара се установяват.

Вчера е имало пожар в къща на ул. „Еделвайс“ в димитровградския кв. „Черноконево“. Огнеборците са гасили още ел. табло на жилищна сграда на ул. „Емилиян Станев“ в Димитровград.

Пожар   Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рейнджър по принуда.
рейнджър по принуда.
18.07.2014 12:32 12:32

Ега ти… къде ли съм попаднал – коли се палят. По Хасковските булеварди се кара с по 100-120 км/ч. Катастрофи стават почти всеки ден…. Дивия запад е по-цивилизовано място от тук…
Алоу управляващите – къде спите, За какво ви се плаща. Народът ви страда, ако въобще го смятате за вашия народ…. И не ми излизайте с номера че закона ви ограничава. Снощи (17.07.14) по Раковска една кола не мина с по-малко от 80 кв./ч – и резултатът е налице – на Дунав и Раковска отново катастрофа, отново агония… Г-да полицай – взимайте си кафетата в колата и малко от малко обикаляйте и нощно време града. Да видите какво контролорате…. Ега си държавата…!!!

koko
koko
18.07.2014 13:28 13:28

елементарно….застраховки драги колеги…
Нека сега г-дата Полицаи разследват и хванат долната им схема….

ама полицаите им е толкоз ъкъла … хахахахахах

Има ли пратки от Китай с прах за пране, на свиленград, а полицаи и митничари :)

Back to top button