Хасково

От „Васил Левски“ поднесоха цветя пред паметника на патрона си

ЧестванеХасковското СОУ „Васил Левски“ отбеляза 177 г. от рождението на Апостола на свободата с поднасяне на цветя пред паметника му до училището.

В церемонията се включиха деца от двете групи на лятната занималня към школото. Учениците първо бяха запознати с живота и делото на Васил Левски, после оцветяваха неговия лик. Малчуганите носеха и значки с образа на Дякона. В едната от групите има и деца от още три хасковски школа: „Христо Смирненски“, „Св. Климент Охридски“ и „Св. Иван Рилски“.

Организацията на честването бе на новия директор на „Васил Левски“ Милена Михайлова.

Честване  Честване 
 Честване  Честване
 Честване  Честване
 Честване  Честване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ненков
Ненков
18.07.2014 15:05 15:05

Миленооо, Милено ти хубаво си плати за поста, ама сега какво ще правиш оттук нататък, как ще се справиш, питам аз като хабер си нямаш за какво иде реч???? Защо не си гледаш такситата и не оставиш хората, разбиращи от това да си гледат работата.

Спасение няма
Спасение няма
18.07.2014 16:17 16:17

Абе хора, няма ли кой да съжали най-старото училище в града! То не бяха експерименти с това школо, не бяха простотии! Ако ще закривате училището – давайте! Ама не го докарвайте до лудостта на една таксиджийка дето и хабер си няма от образование! На всеки нов директор идеята е все тази – да се покаже по медиите колко работи и какви прояви с размах прави. Забравихте ли основната функция на училилището? ДА УЧИ, ДА ДАВА ПОЗДНАНИЯ, ДА ПРИУЧАВА НА МИСЛЕНЕ И ЛОГИКА, ДА ГРАДИ ОСНОВИ. От там нататък всеки гради своето бъдеще! Чудесно е че сте почели рождението на Апостола. Ама ако не цъфнете по медиите не може – значи не е заради идеята! А за рекламата! Жалко, че използвате децата за прогаганда и да си рекламирате училището. СРАМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО!

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ
ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ
24.07.2014 19:51 19:51

Много лесно било да се фъчкаш наготово.Ако не бяха занималните които госпожа Петкова създаде щеше новата директорка сама да си поднася цветяи да си кани медиите.Но във всяко лошо трябва да търсим и хубавото-новата директорка поне е научила рожденатта дата на ЛЕВСКИ!

Back to top button