Хасково

18 г. затвор и 150 бона кръвнина за убиеца на 19-годишната Мария

Присъда18 г. затвор при първоначален строг режим получи от Хасковския окръжен съд Георги Демирев за убийството по особено жесток начин на 19-годишната Мария Миткова.

Той ще трябва да заплати кръвнина от 100 000 лв. на майката на жертвата и 50 000 лв. на нейния съпруг. От наказанието на Демирев се приспада времето в което е лежал в ареста от 1 ноември 2013 г.

ПрисъдаHaskovo.info припомня, че на 1 ноември миналата година Демирев, който е от сливенското с. Самуилово, бе задържан след като намушка 13 пъти с нож Мария в квартирата й на хасковската ул. „Липа“. Жестокото убийство станало пред 3-годишното дете на сестрата на жертвата, която извикала полицията.

Демирев призна вината си и заяви пред съда, че съжалява за стореното. Близките на жертвата обаче искаха доживотен затвор за убиеца.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button