Спорт

„Хасково 2009“ подчини шампионите „Лудогорец“ с 1:0

Хасково, архив„Хасково 2009“ сътвори чудо за феновете си пред погледа на хиляди на стадиона на „Ямача“. В първия си мач в А група червено-белите победиха шампионите от „Лудогорец“ с 1:0.

Голът падна в 41-вата минута и беше дело на Дончо Атанасов. Въпреки няколкото по-сериозни положения през втората част, гостите не успяха да отбележат във вратата на Николай Банков.

Трибуните на ремонтирания стадион бяха пълни за първата среща на „Хасково“ в елита след прекъсване от 21 години.

Подробности за мача и снимки очаквайте малко по-късно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
20.07.2014 1:31 1:31

neka vsi4ki da svalim shapki i blagodarim na mom4etata,koito si ostaviha sarcata na terena!!!!!pozdravlenija za golemijat dim4o nenov,koito nadigra takti4eski trikratnijat shampion na balgarija sas zvezdna selekcija-sogromen budget?!!!taka e,ne vseki pat igrajat parite,trjabva i neshto drugo,koeto nashite mom4eta sa pokazvali mnogo pati,no dnes te go pokazaha sreshtu nai-dobrijat otbor v poslednite 3godini v balgarija?!!!!!bravo mom4eta,vsi4ki istinski haskovlii sme gordi s vas!!!!!respekt i uvagenie!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kir4o
kir4o
20.07.2014 2:41 2:41

na edro i drepno

vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
20.07.2014 12:39 12:39

neka vsi4ki da svalim shapki i blagodarim na mom4etata,koito si ostaviha sarcata na terena!!!!!pozdravlenija za golemijat dim4o nenov,koito nadigra takti4eski trikratnijat shampion na balgarija sas zvezdna selekcija-s ogromen budget,da?!!!taka e,ne vseki pat igrajat parite,trjabva i neshto drugo,koeto nashite mom4eta sa pokazvali mnogokratno,no v4era te go pokazaha otnovo sreshtu nai-dobrijat otbor za poslednite 3 godini v bg?!!!!!bravo mom4eta,vsi4ki istinski haskovlii sme izklu4itelno gordi s vas!!!!!!!respekt i uvagenie!!!!!!!tazi pobeda e za vas otbora ,za rakovodstvoto,za vsi4ki koito sa pomagali i shte prodalgavat da pomagat na otbora-obshtina,firmi,sponsori i t.n.!!!!!tazi pobeda e za istinskite haskovlii,koito sa mnogo,koito podkrepjat otbora,a sahto i za tezi ,koto se misljat za ,,haskovlii,,,koito ne spirat da plujat otbora,koito sa bolni ot negativizam,koito podigravat otbora i sa neprekasnato sreshtu nego?!!!!istinata boli mnogo ,kogato faktite govorjat,a te sa v polza na haskovo otdavna?!!!!!nezavisimo dali haskovo shte ostane v a-grupa i dogodina,vagnoto e ,4e otbora pishe istorija s tova predstavjane i samo moge da spe4eli,a njama kakvo da gubi s takav budget i s izcjalo balgarski,mladi,talantlivi nashi haskovski mom4eta koito teparva shte se dokazvat i shte izrastvat v nashijat club pfk haskovo!!!!!prodalgavaite v sashtijat duh-ma4kaite haskovlii,ne se spiraite pred nikogo,napred v a-grupa!!!!!vie mogete mnogo,a nie mnogoto fenove na haskovo vi vjarvame i shte vi podkrepjame da znaete!!!!!samo haskovoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button