Регион

Закопчаха двама за грабеж и крадци на кабели

Полиция, архивДвама мъже са заловени от димитровградските униформени за грабеж, съобщават от полицията.

Задържаните са на 37 и 41 г. от града, познати на органите на реда. Същите са нанесли побой в Димитровград на 50-годишен жител на града и са му отнели GSM „Нокиа”. Образувана е полицейска преписка.

В РУП Димитровград са разкрити двама извършители на 24 г. и 21 г. на кражба на проводници от две междустълбия в с. Ябълково. Лицата са установени при полицейска проверка на „Опел Вектра“, където пред предна дясна седалка са открити две топчета меден проводник.

Установено е, че лицата са извършители на две кражби на проводници в същото село и през май 2014 г. Един от извършителите е от с. Катуница, а другият е от Меричлери, познат на органите на реда. Образувано е досъдебно производство.

Кражба от частен дом е извършена в свиленградския кв. „Простор“. Задигнати са лаптоп, 3000 лв. и 2 мобилни телефона. В жилището е проникнато чрез разбиване на входната врата. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
an
an
22.07.2014 17:00 17:00

pokazvaite im lizata i koin sa roditelie,vazpitali gi.

Back to top button