Хасково

5 свободни места останаха за кандидат-гимназистите

Илюстрация5 незаети места останаха за кандидат-гимназистите след трето класиране, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието – Хасково.

Две от тях са в паралелката „Компютърна техника и технологии“ в хасковската ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“. По едно са свободните места в „Мебелно производство“ в ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ и „Икономика и информатика“ във ФСГ „Атанас Буров“. В паралелката „Предприемачество и бизнес“ в димитровградското СОУ „Любен Каравелов“ също има незаето място.

За незаетите места учениците могат да кандидатства на място в съответните училища от 23 до 25 юли. Предварителните очаквания са, че тези във ФСГ и ПГДС ще бъдат заети, защото за тях има кандидати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Няма оправия
Няма оправия
22.07.2014 17:09 17:09

На маскари ни направихте с вашите простотии! Тичай тука, тичай там! Класирахте се не се класирахте. Има паралелка, няма паралелка! Ние да не сме идиоти! Разкарвате родители и ученици както си поискате! Докато вие си седите на екпертните задници в така наречения инспекторат по образование и глупост след глупост измисляте! Некъдърници! Тръгнали образование да правят!

Back to top button