Хасково

Хасковлия извади 50-килограмов сом от „Студен кладенец“

СомХасковлията Данаил Димов извади вчера 50-килограмов сом от водите на яз. „Студен кладенец“.

СомБорбата с гиганта продължила повече от час, а в помощ на рибаря се притекли неговите приятели Иван Иванов и Христо Стайков.

„Знаех, че съм закачил нещо голямо. Това е много силно животно. На няколко пъти си мислех, че съм го изморил, че ще го изтегля и тогава отново със страшна сила се понасяше навътре. Един час не можах да му видя тялото“, разказа за Haskovo.info Димов. До сега той е хващал по-малки сомове – по десетина килограма.

Този пък е уловен на изкуствена примамка – воблер в район с дълбочина около 10 метра. Звярът обаче се е закачил на дълбочина близо 4 метра.

Сега Данаил се кани да препарира главата на сома за трофей. Мъжете ще сготвят вкусно ястие с улова си, „а дали ще е печен или пържен…, едно е ясно, че ще е с бира“.

Сом   Сом

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
22.07.2014 19:40 19:40

Що не си го пусна обратно въ БЪХЛЬО?Ти знаеш ли колко хайвер щеше да има напролет,колко сомчета щяха да се излюпят ааъ?Гладнициии,гладници нямате наяда мамка ви и чеклъси…

Add
Add
23.07.2014 8:23 8:23

Давайте колкото си искате минуси, но човекът над мен е много прав такива животни са буквално динозаври, но по-важното не е оцеляването на един вид а да се фукаш с трофея …. Би да ви е*а майката

Анонимен
Анонимен
23.07.2014 10:23 10:23

Абе кухи лейки такива, много е лесно да критикувате от страни и да убиждате. Замислете се реално над нещата….. Колко от вас биха го пуснали обратно…. Естествено сега ще кажете, че ако ви се случи ще го пуснете… Най-искренно ви пожелавам и Вие да хванете по-едно такова чудовище, та да видим тогава колко са ви големи приказките…. Завистници тъпи!!!!!!!

франко
франко
24.07.2014 18:01 18:01

Ебаси изродските снимки!

Back to top button