Хасково

Георги Иванов се срещна с ръководството на „Хасково“, днес избират нов президент

СрещаКметът Георги Иванов се срещна днес с част от ръководството на „Хасково 2009“, треньорите и някои от футболистите в общината.

На срещата бе изяснено, че общината ще отговаря за поддръжката на вече ремонтирания и лицензиран стадион, пропускателния режим и продажбата на билети. Издръжката на отбора обаче е отговорност на Управителния съвет. Така бяха разсеяни слуховете, че футболистите ще получат премиите си за победата над „Лудогорец“ от общината.

Междувременно стана ясно, че освен 100 000 лв. от общината, клубът очаква още по толкова от БФС и от спонсор. След приспадането на разходите по охраната и поддръжката на стадиона, останалата сума от продажбата на билети ще бъде предоставена на клуба.

Отделно от общината предоставят стадиона за официалните срещи на отбора. Тренировките обаче ще се провеждат на друго място – най-вероятно на димитровградския „Миньор“.

От общината въвеждат и ежедневен пропускателен режим на стадион.

Легитимният Управителен съвет, на който още е председател Минко Ангелов днес се очаква да се събере и да приеме нова структура и ръководство. Сред спряганите имена за нов президент е това на Димитър Назъров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
23.07.2014 13:55 13:55

neka vsi4ki da se obedinim v imeto na otbora ni!!!!neka da ne razvaljame vsi4ko hubavo ,koeto e postignato dotuk ot cluba i futbolistite?!!!!!neka da nadgragdame ,a ne da razvaljame vsi4ko!!!!!neka mom4etata da imat spokoistvie i da se gotvjat palnocenno za gostuvaneto na marek v sabota!!!!!sled strahotnoto predstavjane ,neka otbora da prodalgi vav vazhodjashta linija?!!!!tova zavisi ot vsi4ki?!!!!!neka pogelaem uspeh na otbora pri gostuvaneto na marek-dupnica!!!!!samo haskovoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

бъръбър сред
бъръбър сред
23.07.2014 15:47 15:47

кметът ще ни зеебе майката, нека си мълчим…

Ех
Ех
23.07.2014 16:54 16:54

Очевидно стадиона ще се охранява за да не се „разрушава“ от футболистите и гражданите ,които биха желали да тичат по пистата?Какво става с тренировъчната база в съседство?

Анонимен
Анонимен
24.07.2014 6:34 6:34

Само Димитър Назъров може да реши проблема ,като Президент на ФК Хасково .Да се молим на Всевишния да се съгласи да стане президент,

тодор василев
тодор василев
25.07.2014 22:15 22:15

Дано г-н Назъров приеме да стане Президент на ФК Хасково само той може да го вдигне на крака и да има успехи и да го има отбора.Да се молим на Света Богородица проблемите на отбора да се решат час по скоро.Успех Фк Хасково срещу Марек!Късмет на фк Хасково утре.!Пожелавам от сърце късмет,Господ да е стях и да им помага ,Света Богородица да бди над ФК Хасково и съдбата да прецени кой да победи.!

Back to top button