Спорт

Нова американка в редиците на „Хасково 2012“

СпортАмериканката Сиера Уорън, родена през 1991 г. и висока 193 см, е част от новата селекция на баскетболния „Хасково 2012“ за сезон 2014/2015, съобщават от клуба.

Състезателката, избрана в първия отбор на „All-Mountain West“, се очаква да пристигне и да се присъедини към отбора в края на август.

Развълнувана и много емоционална, точно в неин стил, Сиера сподели: „Първо, страхът ме облада. Страхът, че наистина напускам страната си в посока хиляди мили надалеч. След известно време вълнението ме удари силно. Много хора ми казаха колко красива и чудесна е България. Почувствах, че това беше чудесно и правилно решение, което взех“.

Спорт„Енергията на Сиера е голяма част от играта й. Има способността да бележи от различни ситуации и съм сигурна, че ще помогне на отбора да вземе победите, които искаме и на които се надяваме. Хареса ми амбицията й да занесе у дома няколко титли“, коментира старши треньорът на тима Елена Станкова.

Като едни от най-верните привърженици, феновете на „Хасково 2012“ очакват с огромно нетърпение старта на новия сезон. Специално отношение към тях прояви и Уорън с думите: „Зная, че феновете в Хасково са невероятни и нямам търпение да им изнеса чудесно шоу. Очаквам повече победи от всякога. Планът е с тези победи да привлечем още фенове към клуба. Аз ще бъда тип състезател, който феновете ще обичат да гледат и пример за децата им“.

В заключение Сиера каза, че е развълнувана, нервна и няма търпение официално да се присъедини към отбора на терена. „Ще се видим с всички скоро и Бог да благослови“, допълни американката.

Както Haskovo.info писа в редиците на баскетболния тим вече е и украинката Олга Дубровина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
23.07.2014 16:05 16:05

uspeh momi4eta ot haskovo prez novijat sezon!!!!!prodalgacaite sas selekcijata-vzemete oshte amerikanki i drugi dobri basketbolistki i ma4kaite nared vsi4ki otbori v bg!!!nie mnogoto fenove na haskovo shte palnim zalata i shte vi podkrepjame bezrezervno kakto vinagi!!!!!samo haskovooo!!!!!

mnogo venove na haskovo!!!!!
mnogo venove na haskovo!!!!!
23.07.2014 21:26 21:26

uspeh momi4eta ot haskovo prez novijat sezon!!!!!prodalgavaite sas selekcijata-vzemete oshte amerikanki i drugi dobri i ka4estveni basketbolistki i ma4kaite nared vsi4ki otbori v parvenstvoto!!!!!ne obrashtaite vnimanie na pluvni,ironii,psevdovenove i,,dobrogelateli,,!!!!!vagnoto e,4e nie mnogoto istinski fenove na haskovo shte palnim zalata i shte vi podlrepjame bezrezervno kakto vinagi !!!!!samo haskovooooooo!!!!!!!!!!!

mnogo istinski fenove na hasko
mnogo istinski fenove na hasko
17.08.2014 12:32 12:32

uspeh momi4eta ot haskovo prez novijat sezon!!!!!prodalgavaite sas selekcijata-vzemete oshte amerikanki i drugi dobri i ka4estveni basketbolistki i ma4kaite nared vsi4ki otbori v parvenstvoto!!!!!ne obrashtaite vnimanie na pluvni,ironii,p,,psevdofen4eta,,i ,,dobrogelateli,,!!!!!vagnoto e,4e nie izklu4itelno mnogoto istinski fenove na haskovo sme s vas i shte palnim zalata,kakto i shte vi podkrepjame bezrezervno kakto vinagi!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button