Хасково

6 паралелки отпаднаха след 8-ми клас

Илюстрация6 паралелки отпадат след третия етап на записване в Хасковска област, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието.

Две от тях са в димитровградската Професионална гимназия „Капитан Петко войвода“ – „Топлотехника и телекомуникационни системи“ и „Вътрешни облицовъчни настилки и изолации в строителството“. Отпада още профил „Технологичен“ в СОУ „Св. Климент Охридски“ – Симеоновград.

Падат и паралелките „Промишлена електроника и електрически инсталации“ в харманлийската ПГЕТ „Захари Стоянов“, „Ветеринарен техник“ в ПГСС-Хасково и „Машини и системи в ЦПУ“ в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“-Хасково.

Така от предварителния план-прием от 44 паралелки остават 38. Няма свободни места в СОУ „Желязко Терпешев“-Любимец, СОУ „Неофит Рилски“-Харманли и хасковските ФСГ „Атанас Буров“ и ПГТ „Алесандър Паскалев“.

Свободните места за ученици в областта са общо 189.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.07.2014 18:10 18:10

Честито на печелившите. Останалите ще се видим на тродовата борса! Колеги, учители, да опънем палатки и ние в ромската махала, после по някоя къщичка да построим с крадени материали и да не плащаме ток, вода , данъци и др. консумативи. Да изискаме общинско жилище и да получаваме помощи по поне три насоки! Защо трябва да сме учители и да блъскаме за няма и 500 лв. като можем да хванем двойно повече без да работим, че и нищо да не плащаме! Трябва само да сменим етническата принадлежност! То за кората хляб народа вече е готов не „ром“ да се пише, ами ако е необходимо и извънземни ще станем!

Back to top button