Спорт

„Хасково“ без нов президент, Управителният съвет – от 15 бизнесмени

Съвет, архивУправителният съвет (УС) на футболния „Хасково 2009“ не можа да избере нов президент на клуба на днешното си общо събрание. Това съобщи за Haskovo.info настоящият председател на УС Минко Ангелов.
Той допълни, че се е взело решение в новия УС да попаднат 11 или 15 човека, представители на бизнеса, които да осигурят издръжката на отбора. За тази цел още от утре започвали разговори с хасковски фирми.
 
Очакванията са през следващата седмица да бъде свикана нова среща на УС, на която всички бизнесмени да изберат и президент на клуба.
 
Както Haskovo.info писа днес се проведе среща между кмета Георги Иванов и част от ръководството на отбора, на която градоначалникът заяви, че общината поема поддръжката на стадиона, но не и на отбора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
izklu4itelno mnogo fenove na h
izklu4itelno mnogo fenove na h
23.07.2014 21:02 21:02

prodalgavaite da ma4kate haskovo v a-grupa!!!!!uspeh sreshtu marec-dupnica!!!!!samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

мечтииии
мечтииии
23.07.2014 21:59 21:59

Започвали разговори,Минко Ангелов като осигури спонсор,да дойде да ми се обади.То това да не е работа за всеки?

ултрас
ултрас
23.07.2014 23:26 23:26

не пипайте Ненов!!!

izklu4.mnogo fenove na haskovo
izklu4.mnogo fenove na haskovo
24.07.2014 11:46 11:46

sled tazi pobeda i igra sas sigurnost shte se namerjat firmi i sponsori za otbora,badete sigurni haskovlii!!!!!samo ostavete mom4etata na spokoistvie da se gotvjat za ma4ovete si v a-grupa/sledvashtijat ma4 s marek v sabota/?!!!ne pipaite treniora dim4o nenov,tozi trenior razbira ot futbol!!!!!ne sazdavaite izlishno napregenie sred mom4etata i treniorskoto rakovodstvo,taka otbora shte varvi vav vazhodjashta linija,zashtoto se vigda,4e mom4etata si povjarvaha,igrajat s has i duh,koeto e mnogo vagno,a futbolnite ka4estva si gi imat!!!!!ako vsi4ko okolo otbora i rakovodstvoto e spokoino,to shte vidite ,4e shte ima oshte dobri rezultati i iznenadi ot haskovo?!!!!!teparva parvenstvoto zapo4va?!!!neka vsi4ki haskovlii-biznesmeni,firmi,sponsori,fenove pomognem,koi s kakvoto moge finansovo na otbora,nashijat otbor,otbora na nashijat grad-haskovo!!!!!napred haskovo v a-grupa,ma4kaite haskovlii!!!!!samo haskovoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button