Хасково

25 приемни семейства без деца, чакат се от Стара Загора

Пресконференция

Грета Иванова

В 25 приемни семейства в Хасковска област все още няма настанени деца, съобщи на пресконференция главният експерт в Регионална дирекция „Социално подпомагане“ Грета Иванова.

Тя заяви, че всички 91 приемни семейства в областта са професионални, като в 66 от тях има деца. Нови 15 пък са в процедура по обработка.

Понеже в Хасковско няма деца, отговарящи на условията да попаднат в такива семейства, се очаква да бъдат приети малчугани от област Стара Загора. 6 деца от града на липите вече се отглеждат в приемни семейства в Димитровград.

Три деца от региона са осиновени през юни. Те са на възраст 1, 3 и 8 г.

27 семейства са санкционирани през миналия месец, заради отсъствия на учениците им. Най-много от тях са от Димитровград – 16. Има и санкционирани пет семейства заради отсъствия на децата им от предучилищни групи в Стамболово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кмет
Кмет
24.07.2014 15:23 15:23

Грето, готвиш си пак да яхнеш дирекцията! Толкова си некадърна за тази длъжност, но паричките ти не стигат, защото не можеш да изнудваш осиновителите!

читател
читател
25.07.2014 11:25 11:25

Ако властта се поеме от ГЕРБ,неко от сега си видят хората и кадрите,защото не си ги познават и да изберят достойни и можещи хора за ръководни постове,не некомпетентни палячовци и парашутисти като предния път.

Gegro
Gegro
25.07.2014 9:04 9:04

От как съществува РДСП – 2002 г. тази е най – голямото недуразумение! Не стига, че нищо не знае, но и не положи никакви усилия да понаучи нещо. Коментара за кафенето в кабинета й е много вярен. Всъщност тя в тази дирекция нищо не е сложила или вложила. Дойде на готовото. Даже седна в стола, дето първия директор го е купувал. Но иначе претенциите й са като за министър на МТСП. По некадърен ръководител не са имали в тази система, а сещам се за още един – Вълко Пехливанов, но той беше Общински деятел. Жалко наистина за Манахилов, – един от можещите и знаещите. Тя си мислеше, че нещата ще са като с Путин и Медведев. Даже съкрати юрисконсултската длъжност и си издейства експертна, защото нямаше къде да иде, като я махнаха. Сега хората я насят на гърба си, защото тя нищо не може да прави, освен да величае ББ и да си точи зъбите за реванш.

герб
герб
25.07.2014 8:28 8:28

Не те е срам .Ирена Узунова е най-добрият политик в региона,най-добрият Областен управител,а не като този палячо ,който говори с акцент Кадир Мисов. Огнянчо от НОИ определено ще хвърчи,този гнусен идиот и предател.

абе хвьрчащия
абе хвьрчащия
24.07.2014 22:42 22:42

Айде посмали Манго,гробарите,още рибата в морето,те сложили тигана.Да не би да врьщате и лудата пияница Ирена Узунова,откачалката,да пукне дано!

ще хвърчите
ще хвърчите
24.07.2014 22:35 22:35

Треперете мърши,треперете нагли и некадърни кадри на ДПС и БСП.Гарантирам ви всички назначени през тази година и не само да се готвят да бъдат изметени.Почва се от Танер Емин и кръга около него.Манахилов да си събира куфарите и този мазен интригант.Грета е страхотен професионалист,но съм сигурен че няма,а и не трябва да му прости предателството.Дядката от НАП ,тоя мазен съсел на НОИ,който беше назначен от ГЕРБ,а бързо обърна и подаде дупето на ДПС ще бъде изритан от системата даже.А,да не говорим за Бързев и компания там ще е мазало.

смяяяях
смяяяях
24.07.2014 18:40 18:40

Абе,тая дебелана нали стана шефка на социалните,щото си дьржеше портретчето на бате Боко на бюрото?Сега гледайте само като се заврьщат дебелака Стойчев вьв ВиК,Дора в Земеделската служба,Панайотов в РИО,все отбор юнаци.Големи професионалисти.

колежка
колежка
24.07.2014 16:20 16:20

Toва е най-тъпата директорка,която някога е заемала поста в РДСП.Добре,че беше горкият Манахилов,който сега е директор за да й оправя бакиите,че Грета Иванова хич я няма и всички знаят колко некомпетентна е, беше си превърнала кабинета в кафене и цял ден посрещаше и изпращаше гости от средите на ГЕРБ , които идваха на лаф и мухабет.

Koketka
Koketka
24.07.2014 15:52 15:52

Не й се сърдете, тя е една медицинска сестра, която завърши социални дейности в Читалище „Заря“. Толкова й са възможностите. Но като прибавим ракетата – носител ББ, чиято снимка стоеше на директорското й бюро всичко си идва на мястото. Горкият Манахилов, дето пак трябва да дърпа каиша, а тя да се прави на политик.

Почитател
Почитател
24.07.2014 15:33 15:33

Гледайте я как се е наточила, с ново костюмче и с бели сандалки на бос крак – видях я днес. Готви се да се връща на бял кон! Мамина сладка тлъстуша! Ако може да се види от страни каква карикатура е, направо ще се скрие. Толкова некомпетентна директорка не е имало в Социални грижи.

гост
гост
25.07.2014 16:03 16:03

тя си има общи теми на разговор с гн Емин

Back to top button