Регион

Сметната палата без забележки към Димитровград за пръв път от 10 г.

ИлюстрацияЗа пръв път от 10 години насам доклада на Сметна палата излиза със становище без забележки за финансовият отчет за 2013 г. на община Димитровград, съобщават от пресслужбата на кметството.

„Сметната палата изразява становище, че финансовият отчет дава вярна и честна представа за финансовото състояние и имущество на община Димитровград към 31 декември 2013 г., в съответствие с приложимата обща рамка за финансово отчитане. Финансовият отчет на община Димитровград за 2013 г. се заверява без резерви“, се казва в решението на палатата.

От кметството припомнят, че през 2012 г. бе дадена висока оценка на Димитровград, която бе откроена от Министерство на финансите сред петте общини в България с прозрачна и стабилна финансова дисциплина, като доказателство за това е и заверената без резерви проверка на Сметна палата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button