Хасково

Отвориха ценовите оферти за ремонта на стадиона

Оферти, архивЦеновите оферти на кандидатите, участващи в обществената поръчка за ремонта на стадион „Хасково“, бяха отворени днес в кметството.

995 784,65 лв. е предложената цена от ДЗЗД „Консорциум Спортно строителство стадион „Хасково“ в което влизат „Аква – 3“ ООД и „ЕМ ВИ – трейдинг“ ЕООД. Обединение „Стадион Хасково“ – Стара Загора с фирми „ПИ ЕС АЙ“ АД – Стара Загора и „Трейс – Бургас“ ЕАД предлага да извърши ремонта за 983 834,63 лв.

От общината съобщиха, че сега предстои да бъде извършен пълен анализ на двете оферти преди да бъде излъчен победител, което ще стане в срок.

Както Haskovo.info писа ремонтът трябва да бъде завършен за 60 календарни дни, считано от датата на сключване на договора с максимална стойност 998 892 лева без ДДС.

Сред дейностите е ремонт на административната сграда, сградата под козирката, външните тоалетни, разположени непосредствено до часовниковата кула, игрището, трибуните, входовете и оградата. Ремонтът на официалния терен с размери 109 на 68 м включва изпълнение на дренаж, коренова зона с подравняване и уплътняване, изпълнение на поливна система с помпена станция, доставка и полагане на спортен чим, торене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button