Хасково

432 ще държат поправителни матури през август

Илюстрация202-ма са заявили, че ще държат поправителна матура по Български език и литература в Хасковска област. 230 пък са тези, които ще се явят на поправка по избираем предмет, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието (РИО).

На 28 август е поправката по български, а втората матура е предвидена за следващия ден. Сроковете за заявките вече са изтекли.

Както Haskovo.info писа 299 са слабите оценки от тазгодишните зрелостни изпити в областта. Четирима от явилите се пък имаха по 0 точки.

Миналата година поправка по български бяха заявили 235 човека, а се явиха 185. Тези по втората матура бяха двойно повече.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дора
Дора
29.07.2014 9:36 9:36

Лошо,много лошо.Това са резултатите от нашата просвета,отсъствия,писане оценки по хавъта,и като си помислиш,защо учат,защо са им тия дипломи щом нямат реализация тия деца.И в чужбина да отидат никой не им иска кетап,така че всичко май е излишно!!!!!???????

Back to top button