Хасково

Митко Ламбов и Петър Димитров стигнаха до интервю за шеф на ДАИ-Хасково

ИлюстрацияМитко Ламбов и Петър Димитров са допуснати до интервю в конкурса за директор на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“-Хасково, съобщават от Изпълнителната агенция. 
Двамата са издържали теста, който се проведе днес в София, с максималните 20 верни отговора.
 
Третият допуснат до конкурса Йордан Панев отпада след теста след 15 верни отговора при необходими 17 за да продължи напред. 
 
Както Haskovo.info писа до третия от началото на годината конкурс за шеф на ДАИ-Хасково въобще не бяха допуснати Радослав Марков и Пламен Колев. Като причина бе посочена, че представените от тях документи не удостоверяват изискването за професионален опит в осъществяването на ръководни функции по класификатора на длъжностите в администрацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
запознат
запознат
28.07.2014 21:06 21:06

Браво най-честният отпадна.Ламбов кога стана експерт по въпросите за ДАЙ.Такива хора ще ни управляват с рушветите ще издържа ФК ХАСКОВО. Защо за ръководни длъжности се натискат само комплексари,некадърници и най-вече хора без морал

иван йорданов делчев
иван йорданов делчев
28.07.2014 23:15 23:15

з

друг запознат
друг запознат
29.07.2014 10:04 10:04

Познавам Данчо Панев още от ВНВАУ “ Г.Димитров “ – Шумен. Беше най – добрият к*рсант и винаги отличник . Такъв честен човек не може да вирее в сегашната “ демократична “ действителност.

ludost
ludost
29.07.2014 11:46 11:46

Това наистина е безобразие, Митко Ламбов ……… Пешко, почти довърши ДАИ, сега вече ще е края!!!!!

Back to top button