Спорт

Влади Узунов пропуска мача с „Локото“, играчите взеха премии

ДарениеВладислав Узунов пропуска домакинството на „Хасково 2009“ срещу „Локомотив“ (Пловдив) на 2 август от 18 часа.

ДарениеТой бе наказан за един мач и глобен 300 лв. за червения картон в съботния мач с „Марек“, който хасковлии загубиха с 1:2.

От ръководството на клуба съобщиха, че играчите вече са си получили премиите за успеха над „Лудогорец“ в първия кръг.

За мача тази събота се очакват стотици фенове от Пловдив и от клуба призовават хасковските привърженици отново да напълнят стадиона.

Днес хасковски фирми дариха на клуба плазма и пералня. На телевизора отборът ще прави разбора на срещите си. Имало е и остра нужда от нова пералня, защото старата често се разваляла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нали така...
Нали така...
29.07.2014 21:55 21:55

Тоя с телевизора колко бърка в джоба на хората с тези фотоволтаици,че бълха го ухапала с един телевизор и една пералня.Ама ако намалят печалбата от 0.70лв.на киловат които получава,дали няма да си търси тия подаръци?Ебати и кеклика…

mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
30.07.2014 20:19 20:19

ma4kaite haskovo!!!!!pobeda sreshtu ciganite ot lokoto!!!!!neka da napalnim stadiona oshte pove4e ot 1-ma4 sreshtu shampiona ludogorec i da podkrepim nashite haskovski mom4eta!!!!!haide haskovo,vie mogete,sma4kaite gi !!!!!samo haskovoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button