Хасково

Арестуваха два хасковски коня в зоологическата

КонДва волно препускащи из хасковския кв. „Орфей“ коня са били арестувани от общината в зоологическата градина на Кенана, съобщиха от кметството.

КонЖивотните са останали там докато не били потърсени от стопаните си. Те обаче си ги получили обратно след санкции от по 200 лв.

Замкметът Златимир Желев припомни, че пускането на конете без надзор из Хасково подлежи на глоба. Той обаче призна, че в много от случаите е трудно да се разбере кой е стопанинът на животното. Ето защо от общината прибегнали до мярката да задържат конете, докато някой ги потърси.

Въпреки глобите, днес по бул. „Васил Левски“ също препускаше младо конче. То изскочи от намиращото се в съседство дере и спокойно се разхождаше по натоварения булеварди преди да бъде подплашено от ТИР и отново да се мушне зад блоковете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nicky
Nicky
30.07.2014 16:43 16:43

Тези коне са заплаха не само за движещите се коли, а и за свободно играещите си деца, по междублоковите площадки. Аз лично една вечер на влизане в града, се разминах само с уплаха, когато видях тези коне в последния момент на средата на пътя.

Орфеец в повече
Орфеец в повече
30.07.2014 17:48 17:48

А кога ще арестуват и тези коне, които вече цял месец си пасът спокойно около Веспрем и блокове 13, 14, 15, 2, 3, 4 и 1А ???

idioti
idioti
30.07.2014 22:04 22:04

a zashto vmesto da arestuvat konete ne nakajat sobstvenicie im zashtoto konete ne sa izleznali na putq prosto ei taka samichki … kolkoto do tova ne mislq che konete sa osobena zaplaha za horata da prechat na dvijenieto ne trqbva da sa na putishtata no vse pak

Боби
Боби
31.07.2014 1:21 1:21

Уточнете, че конете не са от Орфей! Няма кой в Орфейските блокове да гледа кон … все още! хахаха… Сигурно сте имали предвид Република… по – скоро незаконните къщуря! То и кокошки и кучета се моткат безнаказано, що не ги арестуват и тях?! Кмета може да пусне и синя зона за каруци, бая ще посъбере!

Back to top button