Хасково

Хор „Орфей“ обра овациите в Италия, върна се с диплом и нови покани

ХорХасковският хор „Орфей“ с ръководител Елена Цветкова се завърна след успешно участие на 6-я международен хоров фестивал в Тоскана, Италия.

ХорХористите изнесоха 3 концерта за 4 дни, с които обраха овациите на публиката, в която е имало и много българи. Нашите заслужиха диплом и нови покани за фестивали в Европа.

17-те хористи се представиха в Монтекатини Терме, който е един от най-известните СПА-центрове в света. На фестивала имаше още три хора от Полша и по един от Китай, Панама, Испания и Италия, както и два оркестъра от Испания и Турция.

Талантите изпълниха песни от цяла Европа, обработка на български народни песни, както и популярни произведения. Всеки хор трябваше да изпее и по едно църковно произведение от страната си.

Хасковлии посетиха още Верона, където изнесоха импровизиран концерт, Пиза, Флоренция и Венеция.

 Хор  Хор
 Хор  Хор

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
излагация
излагация
30.07.2014 17:17 17:17

Тая Елена верно е много проста, как можа да се хвали със снимка, на която държи цицата на Жулиета!? Поне да беше разбрала, че това е работа за мъже!

Тая Елена
Тая Елена
30.07.2014 17:32 17:32

Излагацийо, имам да ти кажа три неща:
1. Дали съм проста или не – не е твоя работа, така, че не го коментирай.
2. Снимките са подбрани от автора на статията, така,че не се хваля.
3. Пред мен стотици хора – мъже, жени и деца пипнаха въпросната част от тялото на Жулиета, явно само на теб е известен факта, че това е „работа за мъже“.
И вместо да пишеш тъпи коментари, похвали децата, че се представиха прекрасно в Италия.

Само негативи...
Само негативи...
30.07.2014 17:35 17:35

Що само това виждате… била хванала цицата… Не може ли да го приемете, че просто е прегърнала Жулиета… И все пак не забравяйте, че тези снимки са реалност именно заради тази Елена… Да е жива и здрав и още дълги години на води орфейчетата из света…

Анонимен
Анонимен
30.07.2014 17:37 17:37

Ei zatova dyrjavata ni vyrvi na nikyde,zaradi ogranicheni i zavijdashti hora kato teb!Ti kato ne si tolkova prost/a,q se pokaji koi si da vidim kakvo si postignal/a i da precenim koi kakyv e? Pyk kato stignesh do Italiq si postvai kakvito snimki iskash!

арт
арт
31.07.2014 12:06 12:06

Браво на детския хор и на диригента.

Излагация
Излагация
31.07.2014 13:15 13:15

Там е работата, че за децата нищо не е казано и показано! Така ли не можахте да направите снимки от сцената и изпълнението им, от награждаването им!? Въпросът е в това, че хор „Орфей“ вече е бледо копие на това, което беше, благодарение на сниманата до Жулиета!

kalin
kalin
31.07.2014 19:16 19:16

ei gledaite si rabotata te nisto ne sa vi napravili prosto si vurshat rabotata i pone sa vidqli poveche svqt ot vas

Back to top button