Хасково

19-годишна роди в Шишманово и изостави бебето си

Илюстрация19-годишна родилка е установена от полицейските служители, след като е изоставила новороденото си бебе, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера, без знанието на родителите си, същата е родила момченце и го е изоставила в района на харманлийското с. Шишманово, където живее с родителите си. Сигналът за изоставеното бебе е подаден на в 12:40 ч. в РУП-Харманли от 32-годишна жителка на симеоновградското с. Константиново.

След проведени издирвателни мероприятия, полицейските служители са установили майката на детето, като същото е откарано в МБАЛ-Хасково за лечение, със слънчево изгаряне първа степен и дехидратация, без опасност за живота. Майката пък е настанена в хасковското АГО за наблюдение.

Образувано е досъдебно производство по чл. 182 от НК. Случаят е докладван на Районна прокуратура – Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.08.2014 7:52 7:52

Ей затова ние обикновените хора ще мрем – защото се лишаваме от всичко само и само децата си да гледаме, да им осигурим що годе нормално съществуване и образование. А привилигированета класа на РОМИТЕ си прави каквото си иска, защитават я по няколко институции наведнъж и с простотията и наглоста си само гълта бюджета за здравеопазване на нас и нашите деца! Накой да каже колко струва на данъкоплатеца цялата история около уж невръстната майка! Не дорасла да се грижи за дета, ама дорасла да го направи!

Back to top button