Хасково

Две жени с контузии след катастрофа на „Илинден“

Полиция, архивДве жени са пострадали вчера при катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал около 18.40 часа на кръстовището на бул. „Илинден“ и ул. „Бачо Киро“. Сблъскали са се Тойота, управлявана от 52-годишна хасковлийка и Фолксваген, шофиран от 23-годишен неин съгражданин. Водачката на Тойотата не спазва пътен знак Б2 и е ударена от движещия се с несъобразена скорост водач на Фолксваген.

От удара са пострадали пътуващите в Тойотата 73-годишна хасковлийка, която е с комоцио, настанена в МБАЛ-Хасково за наблюдение без опасност за живота и 47-годишна чужда гражданка, която е с натъртване на гръден кош, прегледана в ЦСМП-Хасково и освободена за домашно лечение.

В хасковската полиция е образувано бързо производство срещу 37-годишен жител на областния град за управление на колата си след употреба на алкохол – 2,32 промила. Мъжът е задържан за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button