Спорт

„Хасково“ се готви за тежък мач с „Локото“, чакат 1000 ултраси от Пловдив

ФутболТежък мач предстои за футболния „Хасково 2009“ в събота от 18 часа срещу гостите от „Локомотив“ (Пловдив) в третия кръг на „А“ група, предупреди на пресконференция днес старши треньорът Димчо Ненов.

Той посочи, че това е отбор с много традиции, който е изиграл два добри мача от началото на сезона и не бива да бъде подценяван, въпреки проблемите, които имат там.

Ненов заяви, че ще иска от своите футболисти колективна игра в защита и нападение и много дисциплина.

ФутболОт ръководството се надяват липсата на Влади Узунов, който е наказан след червения картон в Дупница, да не се отрази. Всички футболисти са здрави и тренират нормално на игрищата в Димитровград.

Изпълнителният директор Тихомир Петков очаква за срещата да пристигнат около 1000 фена от Пловдив. Секторът за гости е за около 600 места, като останалите най-вероятно ще бъдат настанени около така наречената кошара.

От клуба призоваха всички привърженици на „Хасково“ на стадиона и благодариха за подкрепата в първия мач срещу „Лудогорец“.

Цените на билетите за ученици до 18 г. ще са 3 лв., а останалите ще са 6 и 10 лв. Продажбата им ще става в деня на мача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.07.2014 18:05 18:05

Само Канев алееееееееее

vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
31.07.2014 18:48 18:48

haide haskovlii,neka da napalnim nashijat krasiv stadion na jama4a-d.kanev i da podkrepim moshtno mom4etata-otbora na grada ni,lubimijat ni otbor-haskovo!!!!!neka pokagem na plovdiv4anite ot lokoto,4e nashijat grad e futbolen i nezavisimo,4e sme po-malak grad ot plovdiv,fenovete na haskovo sa mnogo na vseki ma4 na otbora ni v elita?!!!!neka da sme mnogo i pomognem na mom4etata sas silnata si i moshtna podkrepa za pobeda na nashijat otbor-haskovo!!!!!neka da zaglushim tezi maini4ki i stagnim givota na tjahnijat otbor!!!!!uspeh haskovlii,vie mogete,nie mnogoto fenove vi vjarvame-uspeh haskovo!!!!!samo haskovoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button