Хасково

ВМРО иска един мандат от Хасково за сметка на ДПС

ПресконференцияОт ВМРО-БНД се готвят да спечелят един мандат от хасковския избирателен район на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

ПресконференцияТова заяви на пресконференция в Хасково евродепутатът Ангел Джамбазки, който е и зампредседател на ВМРО-БНД. Неговото желание е това да стане за сметка на един мандат от ДПС. Джамбазки каза, че основната им задача е да извади ДПС от властта. Той разкритикува и Волен Сидеров, заради когото движението е било в управлението на страната в последната година.

До дни от ВМРО ще подпишат споразумение с НФСБ. Целта е да се създаде общ национален патриотичен фронт. Надеждите са в него да се включат и други патриотични и националистически организации. Преговорите с „Атака“ не са завършили с успех, но новият фронт бил отворен и към избиратели от партията на Сидеров, посочиха от ВМРО. На пресконференцията бяха и местни лидери на движението.

Джамбазки коментира, че ресорът на българския еврокомисар трябва да е по-скоро миграцията или земеделието, които са приоритети за нас. Той заяви, че ресор външна политика ще е вреден, защото така България ще бъде използвана като маша на Европейския съюз в русофобската му политика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Резил
Резил
22.08.2014 11:54 11:54

Преди да искаш, трябва да дадеш. 25 години от вас сме видели само мишкуване, големи приказки и абсолютен резил с подкрепата за търгаша Бареков. НФСБ само ще загуби от прикрепянето ви към нея. Никой не ви вярва. Само гледате да се докопате до властта. Нищо друго не ви интересува. Резил.

Back to top button