Регион

Търсят най-красивото тяло с конкурс в Баните

Конкурс, архивЗа втора поредна година община Минерални бани организира конкурс за красиво и хармонично тяло.

До сега са се записали 15 момчета и момичета, но се търсят още кандидати.

Конкурсът се организира в рамките на Празника на минералната вода, здравето и красотата. Той ще се проведе на 30 август от 13 часа на басейн „Дейзи“ в Минерални бани и в него могат да участват всички младежи и девойки над 14 г.

Наградата за първо място е 100 лв., второ – 80 лв., а трето – 50 лв. Предвидени са много други награди и изненади. Крайният срок за записване е 26 август.

Празничната програма в Баните започва още от 29 август. Предвидени са: 20-ти юбилеен Мини-маратон с маршрут Хасково – Минерални бани, 1-ви Конкурс за песни и танци „Фолклор от извора“, рисунка на асфалт под мотото „Децата на Минерални бани рисуват“, танцово шоу на балетна формация „Рона“, парад на ретро автомобили, танцов спектакъл на денс център „Галаксико“.

За доброто настроение на всички гости и жители на общината на 29 август е концертът със специалното участие на известни български изпълнители, който ще започне от 21 часа на летния театър в Минерални бани.

Първият ден от празника ще приключи с колоритното участие на оркестър „Ореон“ и атрактивно лазерно шоу, а на втория ден с изпълнения на оркестър „Марица“ и празнична заря.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коце маца
коце маца
13.08.2014 21:20 21:20

тази снимка я махнете гова антиреклама за такъв конк*рс Ако тия от снимката са кандит хубавици –ужас

Anonymus
Anonymus
14.08.2014 14:45 14:45

Zapisvaneto kade e :/ ?

Back to top button