Спорт

Футболистите с по 1000 лв. премия при бой над „Локото“

Футбол, архивПо 1000 лв. премия ще получат футболистите на „Хасково 2009“ при победа при неделното домакинство на „Локомотив“ (София) от 18 часа, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на клуба.

От Управителния съвет (УС) са поставили цел пред отбора за спечелването на 10 точки от предстоящите четири домакинства. При постигането й се предвижда пакетна премия за отбора, която старши треньорът Димчо Ненов ще разпредели според заслугите на отделните футболисти.

Премиите за победа ще се определят от УС преди всеки конкретен мач. Такива най-вероятно ще се раздават и за равенство при гостуванията.

В четвъртък или най-късно в петък ще бъдат изплатени и юлските заплати на футболистите.

След изиграването на 4 кръга в „А“ група „Хасково“ е на 11 място във временното класиране с актив от 3 т.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
13.08.2014 20:26 20:26

haskovo,napred v a-grupa,sma4kaite loko-sofija,nie mnogoto fenove na haskovo shte sme na stadiona i shte vi podkrepjame moshtno!!!!!pobeda-vie mogete!!!samo haskovooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button