Регион

Пловдивчанин поема митница „Свиленград“ за 45 дни

ИлюстрацияДосегашният замшеф на митница „Пловдив“ Боян Тодоров е назначен от днес за изпълняващ длъжността началник на свиленградската митница, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на Агенция „Митници“.

Той е дългогодишен митнически служител с натрупан опит в ръководството на пловдивската митница.

Тодоров е командирован в Свиленград за 45 дни.

Както Haskovo.info писа в петък министърът на финансите Румен Порожанов прекрати конкурсната процедура за избор на началник на митница „Свиленград“. Поводът бе получен сигнал за нередности по конкурса. Министърът възложи на Инспектората на министерството да извърши проверка по случая. Временно изпълняващият длъжността началник на митницата Валери Стайков пък бе единственият кандидат, допуснат до последната фаза на конкурса, а заповедта му изтече на 7 август.

До командироването на Тодоров оперативно свиленградската митница се ръководеше от Юлия Чолакова, която сега остава замначалник там.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button