Регион

Търсят учител по математика в Узунджово

ИлюстрацияОсновното училище „Любен Каравелов“ в хасковското село Узунджово обяви свободно място за учител по математика, домашен бит и техника и технологии.

Необходими документи: заявление за кандидатстване за работа, диплома за завършено образование – бакалавър или магистър, карта за предварителен медицински преглед във връзка с кандидатстването за обявената длъжност, удостоверение, че лицето не се води на диспансерен отчет за психично заболяване, свидетелство за съдимост, документ за трудов стаж, автобиография, други документи удостоверяващи преквалификация.

Документи се приемат в канцеларията на училището от 13 до 20 август включително.

Основното училище „Христо Ботев“ в хасковското с. Долно Големанци пък обяви свободни лекторски часове за 5-8 клас по: музика – 221 часа, изобразително изкуство – 221 часа, ДТИ – 170 часа и физическо възпитание – 544 часа.

Там търсят и чистачка, като документите за всички позиции се подават в канцеларията на училището от 12 до 18 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button