Регион

22-годишен наръга трима с нож в Свиленград

Полиция, архивНа 16 август в 0,50 часа в свиленградската полиция е получен сигнал за пострадали трима мъже с прободни рани от нож след скандал, съобщават от пресслужбата на полицията.

На място е изпратен автопатрул, който установил, че между четирима свиленградчани е възникнала разпра, прераснала в побой на улица „Синчец“. 22-годишен, със сгъваем нож с дължина на острието 8 см, нанесъл прободни рани на опонентите си.

Пострадалите са 19-годишен, който е с прободна рана в областта на корема, 18-годишен – с прободна рана в областта на рамото и носа и 16-годишен – с прободни рани в областта на корема, кръста, лява мишница и ляво бедро, който е с опасност за живота.

След проведени издирвателни действия, извършителят е задържан до 24 часа в свиленградския арест. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button