Хасково

Бариерите на „Кауфланд“ заработиха от днес, авантата – 90 минути

БариериБариерите на паркинга на хасковския магазин „Кауфланд“ заработиха от днес.

Така един от най-големите безплатни паркинги в центъра на областния град вече е платен.

Автомобилите паркират безплатно само за час и половина. След това шофьорите заплащат по 3 лв. на час. Паркингът е с 250 места. На влизане автомат издава безплатна карта за вход, която вдига и бариерата за излизане. В помощ на шофьорите е охранител от магазина.

Haskovo.info припомня, че бариерите на паркинга бяха монтирани в началото на юли. До сега големият паркинг се пълнеше с коли не само на клиенти на магазина. Там автомобилите си оставяха гости на града, както и пациенти на МБАЛ „Хасково“, където таксата е левче на час. Имало и твърда бройка от десетина коли, които дори нощували там. Сега тази практика ще бъде прекратена.

Бариери   Бариери

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
супер
супер
18.08.2014 14:01 14:01

Най после нещо умно. Край на АВАНТАТА за АВАНТАДЖИИТЕ. Сега остава да измислят и за ПАЛЯЧОВЦИТЕ нещо за да не паркират непосредствено пред входа на магазина. Ама то селяните не са от тук и са за малко…

най-вече
най-вече
18.08.2014 17:05 17:05

Най-вече за палячовците, които паркират в лентите за движение пред магазина.

и още за
и още за
18.08.2014 18:02 18:02

Край и за тези които си паркират колите на местата за инвалиди въпреки, че нямат стикер, установяващ че колата вози инвалид- защото сега ще има места където да си сложат колите. Това беше нещо като паркинг за болницата и за тези които отиват да пият кафе в центъра. Защото в центъра се заплаща за синя зона, а в бобницата всички коли без инвалидните също плащат.Така , че всеки да си прави сметка къде да си оставя колата и за колко за да не създава пречки за други хора, особено ако са в неравностойно положение.

гулбудин секматиар
гулбудин секматиар
18.08.2014 20:56 20:56

брава на мариана най после въпросо се реши не в полза на тарикатите Много умно е поставен въпроса със синята зона Сега всички дигат гюрултия за зоната но ака я нямя центъра ще бъде АД

100%
100%
18.08.2014 23:22 23:22

Да бе, човек, като ви чете коментарите и ще рече, че всички са чакали тези бариери на Kaufland, за да се решат проблемите с паркирането в града. Те, бариерите, ще попречат на „тарикатчетата“ да паркират непосредствено пред входа на магазина, да се паркира на местата за инвалиди и майки с деца, т.к. отново входа е по- близо, да се паркира, когато се ходи до болницата, изобщо „вълшебни“ бариери!!! Истината е, че тарикатите пак ще се оправят, ама на нас, баламите, може и да ни се наложи да платим 3 лв паркинг. И точно веднъж ще се забавя в магазина, да поразгледам, докато платя на касите, и я нещо от аптеката, я да си платя сметката за телефон, пък и що не да сключа ГО в SDI и хоп 3 лв и до там с Kaufland. Защото лично аз – няма да се върна!

tttt
tttt
19.08.2014 11:23 11:23

Това го няма никъде другаде. Като че ли не стигаха местата. Това за мен не е правилно. Че после 3лв. – това да не сме в Дубай или Холивуд?

tttt
tttt
19.08.2014 11:28 11:28

ХОРААА паркинга е безплатен за 1час и 30 мин., пак ще спират колите си хора, който искат да посетят болницата или центъра. Защо сте толкова злобни. Като че ли с тая бариера пак няма да има коли на пътеката точно пред входа или на местата за инвалиди. Малко не можите да мислите ми се струва.

СТОП
СТОП
19.08.2014 11:39 11:39

НАЙ- голямата глупост. В кой град го има това освен Хасково. „“““най-умните“““ сме, откритието на годината ХА-ХА-ХА. Вие всичките, който коментирате съм сигурен, че ако трябва да платите 1лв. за синя зона, няма да дадете. Ще отидете, там където може да минете без да давате. Така, че не пишете Глупости. Много злоба и завист има в нашия красив град. Като гледам само в нашия за жалост.

Back to top button