Хасково

Провериха 103 автомобила и откриха 36 нарушения за ден

ИлюстрацияВчера на територията на полицейските управления в Хасково Свиленград, Харманли и Димитровград е проведена операция по линия нa „Tispol“, съобщават от полицията.

Целта е засилване контрола над водачите на МПС, установяване на нарушения за превишаване на скоростта, използване на обезопасителни колани, наличие на сключена застраховка гражданска отговорност и намаляване предпоставките за възникване на тежки катастрофи.

Проверени са 103 автомобила и са установени 36 нарушения на правилника за движение по пътищата, за които пътните полицаи са съставили 16 акта и 20 фиша.

220 литра трансформаторно масло е откраднато тази нощ в Хасково. Сигнал за кражбата е подаден от служител на ЕВН, който съобщил за прекъснато захранване на трафопост „Разсадника“. На място се изяснило, че след разбиване на ключалка на врата на трансформатора е проникнато в него и е откраднато маслото. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button