Хасково

3 хасковски школа търсят учители, помощник директор и треньори

ИлюстрацияТри училища в Хасково обявиха свободни места за учители, помощник директор и треньори.

Професионалната гимназия по дървообработване и строителство (ПГДС) „Цар Иван Асен ІІ“ търси старши учител, теоретично обучение по специалност „Строителство и архитектура“ и учител за същата специалност, както и такъв за практическо обучение. Гимназията има нужда и от учител за теоретично обучение в специалност „Парково строителство и озеленяване“.

Документи се приемат от 20 август до 8 септември в канцеларията на ПГДС.

От ОУ „Св. Иван Рилски“ търсят: учител по български език и литература, физическо за прогимназиален етап, начален учител, учител за подготвителна група и помощник директор по УД.

Документите се приемат от 21 до 27 август включително в канцеларията на училището.

Спортното училище „Стефан Караджа“ обяви свободни места за треньори по бадминтон, борба свободен стил, баскетбол и бокс.

Изисква се професионална квалификация по съответния вид спорт и сключен договор със съответния спортен клуб за работа с деца от спортното училище.

Документите за кандидатстване се приемат от 19 до 26 август включително в канцеларията на Спортното училище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.08.2014 15:51 15:51

Работните места са изнесени проформа. Вече са разпределени! Защо хвърляте прах в очите на хората!

111
111
21.08.2014 16:12 16:12

Стана Нанкова от „Шандора“ кога ще освободи директорския стол? Вече е за пенсия.
Загадка е как толкова тъп и некомпетентен човек се задържа толкова дълго на този пост, въпреки куп нарушения и провал на училището?!

УЧИТЕЛ
УЧИТЕЛ
21.08.2014 16:51 16:51

Вече ме е срам да казвам какво работя. Срам ме е от колегите, пишещи по форумите. Не желая да давам на заем авторитета си. А беше престижна професия…

Защо да е срамно?
Защо да е срамно?
22.08.2014 8:56 8:56

От какво се срамуваш УЧИТЕЛ? От ниските заплати, от пренебрежението на учениците, от агресивността на родителите, от раздразнението на колегите, от АПАТИЯТА на Директори и помощник директори, от несправедливостта при раздаване на нормативи и разпределение на задълженията! Или се срамуваш от собствената си съвест, че се мазниш и мълчиш когато дректор взима решения против училището, против колектива и ти с усмивка гласуваш за, защото също като всички трепериш за работното си място, но се правиш на непукист. Аман от такива „добронамерени философи“. Не е срамно да се признае, че като във всички други сфери, българският учител едва оцелява. И освен с нагласите на обществото трябва да се бори и с вътрешни на училището врагове! Не е редно да се мълчи, за простотията и некадърността на управляващите образованието в града! ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ!

УЧИТЕЛ
УЧИТЕЛ
22.08.2014 20:55 20:55

Напълно съм съгласен с написаното по-горе. Признавам, аз вече съм уморен. Не съм се мазнил и съм водил битки. Повечето съм спечелил. Но в момента положението в образованието е отчайващо – навсякъде воюваща простотия, приятелски кръгове, толерирани некадърници с неподходящо образование за заеманите места, но за сметка на това спечелили нечии симпатии. Битката за нормално образование ще е жестока. Хората като вас трябва да се обединяват и не само да пишат. И да, съгласен съм – хората се страхуват, но то ще си остане за тяхна сметка. УСПЕХ!

Back to top button