Регион

Море от автомобили задръства границата с Турция, чака се часове

КолониСтотици леки автомобили чакат с часове на границата с Турция, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Те съобщиха, че чакат повече от час, за да преминат от Капъ куле на Капитан Андреево.

Непрекъснато се свири и всички псуват, защото се налага да се чака дълго време, оплакват се потърпевшите, които изпратиха и снимка от колоните с автомобили от турска страна.

Колони Според чакащите проблемът е на българския граничен пункт и не е нещо необичайно.

По това време на годината е пикът на прибиращите се в западна Европа гастарбайтери. За денонощие се пропускат хиляди автомобили, затова и преминаването е бавно и отнема много време, обясниха от Митница Свиленград. От там отрекоха да има проблем със системите и уточниха, че всички трасета са отворени и се работи на пълни обороти.

Преминаващи обаче уточниха, че Гранична полиция следи стриктно за укрити в автомобилите хора и това забавя допълнително преминаването през границата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button