Регион

Техник от кабеларка шамари клиент в Димитровград

Полиция, архивВчера в 17,40 часа в димитровградското управление е получен сигнал на тел.112 за възникнал скандал на улица „Иван Вазов“ между 64-годишен мъж, живеещ на адреса и служител на местна кабелна телевизия, съобщават от полицията.

Изпратеният на място автопатрул констатирал, че разпрата е възникнала, когато мъжът обвинил служителя за често прекъсване на сигнала на телевизията и за неправомерно прикачване към електроразпределителната мрежа на ЕВН.

След тези укори, 43-годишният служител ударил в лицето мъжа и му отправил обидни реплики и закани в присъствието на живеещите в блока.

Извиканите служители на ЕВН не са констатирали неправомерно прикачване. На служителят му е съставен акт по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство и е задържан до 24 часа в РУП-Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimno
anonimno
27.08.2014 22:59 22:59

trqbvalo e da go nae*e

Back to top button