Хасково

Станислава Станкова пое леденото предизвикателство, номинира Бабангида

Станислава СтанковаСпортният директор на баскетболния „Хасково 2012“ Станислава Станкова пое предизвикателството и застана под ледената вода за благотворителната каузата „Ice Bucket Challenge“.

Тя бе номинирана от една от най-талантливите български баскетболистки Борислава Христова, която през последния сезон се състезаваше за „Нефтохимик“.

На свой ред Станкова номинира: старши треньорът на „Лукойл Академик“ Йовица Арсич, баскетболистът Мартин Дурчев, рехабилитаторът Михаил Лилов, помощник треньорът в САЩ Лазар Миленкович, младите хасковски надежди – Славея Драганова, Сибел Ердуан, Анита Николова, както и звездата на футболния „Хасково 2009“ Емил Ангелов – Бабангида.
Станкова уточни, че от баскетболния клуб ще дарят 100 лв. на БЧК.

Инициативата с ледената кофа тръгна от САЩ с благотворителна цел и се разпространи по цял свят. Задачата е да се осигурят средства за американската неправителствена организация ALS Association, която помага на пациенти с амиотрофична латерална склероза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnjbhv
mnjbhv
24.08.2014 14:11 14:11

i ko

Back to top button