Регион

Хванаха 31 кила хероин на „Капитан Андреево“

ХероинСлужители на Държавна агенция „Национална сигурност“ със съдействието на Агенция „Митници“ и под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково проведоха специализирана операция за противодействие на трафик на наркотични вещества от Турция за Холандия, съобщават от Агенция „Митници“.

При щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево“ в тайник под задната седалка на микробус с българска регистрация, влизащ на територията на България от Турция, са открити 60 пакета, увити в кафяво тиксо и съдържащи прахообразно бежово вещество, което при полеви наркотест е реагирало на хероин. Общото количество на откритото наркотично вещество е с бруто тегло 31,380 кг.

За 24 часа е задържан водачът на микробуса – български гражданин. На лицето е повдигнато обвинение по чл. 242 ал. 4 вр. ал. 2 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Във връзка с образуваното досъдебно производство при последващи действия на територията на София са задържани двама чужди граждани с установена съпричастност към престъплението. Наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 24 часа и им е повдигнато обвинение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.08.2014 14:35 14:35

Ю Н А Ц И И И…

kriminalen
kriminalen
23.08.2014 1:09 1:09

minaha oshte 600 sto procenta

Back to top button