Хасково

„Рона“ се върна от танцова академия в Банско

БанскоПървата Лятна танцова академия се състоя през изминалата седмица в Банско.

БанскоОт 18 до 24 август танцьори от страната и чужбина изучаваха тънкостите на танцовото изкуство и се докоснаха до красотата на планинския курортен град, до емоцията на конната езда, до тръпката от изявата на сцена.

В програмата на Академията бе заложено обучение в танцови техники и танцови стилове като джаз, етно, боливуд, модерн и други. Танцьорите представиха част от своите умения на концерт „Танцово вълшебство в Банско“, който се проведе благодарение на подкрепата и съдействието на община Банско на 23 август на пл. „Н. Вапцаров“.

БанскоУчастие в Премиер лятна танцова академия взеха деца от Македония, Русия, Армения и от българските градове Бургас, Айтос и Хасково на възраст между 4 и 18 г. Организатор на Академията е Милена Налбантова – хореограф и ръководител на хасковския балет „Рона“, лицензиран международен съдия и Посланик на WADF (World Artistic Dance Federation) за България и преподавател в стиловете джаз, боливуд и етно. Преподавател в танцови техники и физическа подготовка бе и Галина Маджарова – треньор на национално ниво в 3 спортни федерации – художествена гимнастика, естетическа гимнастика и акробатика.

Тази инициатива в град Банско остави незабравим спомен във всички участници, които с нетърпение очакват второто издание на академията отново през август догодина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button