Спорт

Димчо Ненов ще води „Хасково“ срещу „канарчетата“

Футбол, архивСтарши треньорът Димчо Ненов е получил пълен кредит на доверие да продължи да води отбора на „Хасково 2009“. Това стана ясно след заседанието на Управителния съвет на клуба тази вечер.
„Обсъждаше се представянето на отбора от началото на шампионата. Димчо Ненов ще води отбора срещу „Ботев“ (Пловдив)“, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.
 
Въпросителни около бъдещето на треньора се появиха след последната загуба в Стара Загора от „Берое“ с 0:3. След нея „червено-белите“ са на последно място. „Хасково“ е с актив от 4 точки след 6 изиграни кръга, в които записа една победа – срещу участника в Шампионската лига „Лудогорец“, едно равенство – с „Локомотив“ (София) и четири загуби.
 
Целта пред момчетата на Ненов е победа в съботното домакинство срещу „канарчетата“ от 18 часа. 
 
Под въпрос за срещата са двамата капитани – Недялко Хубенов, който е с насинено око след удар в срещата с „Берое“ и Емил Ангелов, който е почувствал болки от стара травма. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
28.08.2014 22:16 22:16

haide mom4eta,sma4kaite kanarite,vie mogete!!!!!neka napalnim stadiona i gi podkrepim vsi4ki!!!!!vse pak haskovo e domakin,a ne botev?!!!haskovlii,igraite bez da vi puka ot nishto,ne se strahuvaite ot nikogo v a-grupa,igraite osvobodeno,agresivno i nahasano!!!vse pak vie ste edinstvenijat otbor,koito uspja da pobedi shampiona i ve4e u4astnik v shampionskata liga-ludogorec??!!!neka tova vi dade nugnijat has i samo4uvstvie?!!!!!gore glavite ,nastroite se za pobeda,imaite samo4uvstvie!!!!!nie mnogoto haskovski fenove sme s vas i shte badem s vas nezavisimo ot vsi4ko,vjarvame vi!!!!!samo haskovooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button