Хасково

По 4 школа и градини търсят учители и възпитатели

ИлюстрацияПо 4 училища и детски градини в община Хасково обявиха свободни места за учители и възпитатели.

От хасковското ОУ „Христо Смирненски“ търсят старши възпитател начален етап, възпитател начален етап, старши възпитател прогимназиален етап, старши учител по английски език в прогимназиален етап. Срокът за подаването на документите в училището е до 3 септември.

ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково има нужда от трима възпитатели в начален етап, учител в начален етап, двама възпитатели в прогимназиален етап, учител по английски език, учител по информационни технологии в прогимназиален етап – външни лектори – по 272 часа годишно. Обявата тук е валидна до 4 септември.

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Конуш търси възпитател/старши възпитател в прогимназиален етап. Документи се приемат до 1 септември в канцеларията на училището.

Узунджовското ОУ „Любен Каравелов“ обяви свободно място за възпитател в прогимназиален етап. Приемът на документите е до 2 септември.

Хасковската ОДЗ „Елхица“ търси учител в детска градина и огняр до 1 септември. Огняр до понеделник включително търсят и от ОДЗ „Ян Бибиян“. ОДЗ „Весели очички“ обяви място за учител до 3 септември. От ОДЗ „Вихрогонче“ в с. Конуш пък имат нужда от касиер-домакин на 1/2 щат и помощник възпитател. В ОДЗ „Зорница“ – Хасково има свободно място за помощник възпитател до 8 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111
111
29.08.2014 17:11 17:11

В ОУ“Ш.Петьофи „има спешна нужда от назначението на нов директор преди Ст.Нанкова да е затрила съвсем училището, което вече има единствена конк*ренция в града, а именно ОУ“Никола Вапцаров“т.е. циганското.

гражданин
гражданин
30.08.2014 16:27 16:27

Драги учители, спрете вече с тези обиди и злословения.
Сами се слагате в устата на обществото, за да Ви коментират като некадърни и посредстени.Толкова много жлъч, кал и помия само по един директор се излива.Защо драги учители? Щом не Ви харесва да работите под ръководството на най-оплюваната в форумите директорка ами напуснете, като се мислите за толкова къдърни. Идете в друго училище. А ние сме поверили на Вас децата си.След като таите такава злост едвали ще научите децата на някаква ценност.Вие самите нямате такива.

Анонимен
Анонимен
30.08.2014 16:14 16:14

Защо да обявяват местата като така или иначе са предварително обещани за „наши хора“ без значение колко са добри.

Начинаещ
Начинаещ
30.08.2014 15:43 15:43

Защо половина работни места не са обявени в сайта на РИО?

toi
toi
30.08.2014 15:12 15:12

ot zloba dori to4nata obida ne moje6 da otkrie6 ami majete znaiat za6tooooooo

989
989
30.08.2014 13:44 13:44

За ОУ“Ш.Петьофи“има най-много свободни места, защото там трудно се задържат нови кадри,текучеството е голямо. Директорът-Бидон Станка Нанкова, се освобождава от комплексите си за некадърност и тъпота като крещи,вика и обижда постоянно.Дългогодишните кадри са свикнали да ги управлява по-тъп началник от тях и не им прави впечатление, но нов кадър трудно свиква на такъв МАЗОХИЗЪМ.

така така
така така
30.08.2014 12:28 12:28

СОУ Левски имат такива „кадърни“ кадри, дето цял живот там си живуркат и си въртят пред останалите опашките както си искат! Такива мърли и позьорки никой не може да ги оправи. Колкото и директорки да сменят! Те са от клана на подмазвачките дето мед им капе от устата, пък иначе всеки ден се карат с някой, дето не бил им свършил тяхната работа! Това е училището с най-много помощник директорки на глава /за компетентност не говорим/ и с ясно отразени връзкари – кой на кой е човек. Според това и се симулира работа!

Анонимен
Анонимен
30.08.2014 12:21 12:21

Местата са предимно за възпитатели – т.е не да се учат деца, а да се отгледат! Защото родителите мислят, че училището е институция за отглеждане и нямат никакви други задължения от своя страна, освен да пращат децата си там и да злословят по-адрес на учителите, пък после да мрънкат, че тези даскали нямали авторитет! Брей, как да при тази ситуация!

андрева
андрева
30.08.2014 10:57 10:57

Не е вярно за конк*ренцията-СОУ“Левски“ вече е в списъка на конк*рентите-точно защото имат нов директор/дето я изритаха от Механото слава богу/

Анонимен
Анонимен
30.08.2014 16:49 16:49

Те натегачите в СОУ“Левски“ вече си проличаха-същите които се подмазваха на предишните директори сега лижат и мажат.Спрете се бе хора-нямате ли достойнство? На това ли ще учите децата?Затова в това училище никога не е имало и няма да има колектив.Затова ще бягат учениците от училище.

Back to top button