Регион

Стефан Димитров се заля с ледената кофа пред кметството

Стефан ДимитровПредседателят на общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров пое предизвикателството и се заля с кофа ледена вода пред сградата на кметството.

Инициативата тръгна от благотворителната кауза „Ice Bucket Challenge“. Димитров бе предизвикан от Борислав Иглев, водач на листата на ББЦ за МИР-Хасково.

Председателят на местния парламент на свой ред номинира по-големият си син Димитър, Петър Томов и Динко Драгиев.

Димитров ще дари средства за оборудването на Центъра за жертви на трафик и домашно насилие в Димитровград.

Инициативата с ледената кофа тръгна от САЩ с благотворителна цел и се разпространи по цял свят. Задачата е да се осигурят средства за американската неправителствена организация ALS Association, която помага на пациенти с амиотрофична латерална склероза.

 Стефан Димитров  Стефан Димитров
 Стефан Димитров  Стефан Димитров

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
келепирджиев
келепирджиев
29.08.2014 23:19 23:19

На времето имаше такъв виц –когата брежнев пръднел т живков се посирал И сега защо каквото исмислят тия келеши амариканците нашите лайнари веднага го подхващат Ами дара пари вместо да правиш сеир на баламурниците Илияня раева се заляла соломон паси тоя царски ибрикчия и измекяр и той и безброй говеда се заливат за да впечатлятовчедушната тълпа

ЧЕРВЕНИТЕ
ЧЕРВЕНИТЕ
30.08.2014 8:07 8:07

Дори и кофата му червена!!! Хайде сега сеири, кво дари на тоя център що не вземе да даде пари за цялостното обзавеждане -да не би да няма взема трийсетина хиляди месечно по официална заплата в НЕОХИМ-така е преценил че ще му стигнат-едно апартаментче в Димитровград. Дайде да се покажем-като си искал да дадеш на тоя център кво ти трябва кофа с ледена вода и колко даде???Бръкни дай тая една заплата хората да си го обзаведят и да се свърши.Призовавал дрън дрън ще изнудват хората да даряват

111
111
31.08.2014 18:56 18:56

инициативата на лигавите американци е хубава. но този Димитров пак е правел сеири. отвратително

Back to top button