Спорт

„Хасково“ падна от „Ботев“ с 1:2, бурно недоволство срещу съдиите

МачФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха домакинството си срещу „Ботев“ (Пловдив) с 1:2 в среща от 7-ия кръг на „А“ група.

МачПрез първото полувреме и двата отбора си размениха по няколко опасни положения, като малко по-активни бяха пловдивчани. Втората част започна вихрено за „канарчетата“, които набързо поведоха с 2:0 след попадения на Иван Цветкова в 50-ата и Лъчезар Балтанов в 57-ата минута. Те бяха подкрепяни от близо 2000 свои фенове. Отговорът на „червено-белите“ бе светкавичен и те върнаха един гол, дело на Емил Ангелов в 60-ата минута.

До края на срещата „Хасково“ заигра в нападение, но няколко спорни съдийски отсъждания, предимно за засади нажежиха атмосферата на терена и по трибуните. В крайна сметка до нови попадения не се стигна и хасковлии записаха пета загуба от началото на първенството.

МачСлед края на срещата старши треньорът Димчо Ненов заяви, че се е получил много тежък мач. Той се оплака и от съдийските отсъждания в края и заяви, че в Хасково се пращат съдии, които да се учат на гърба на неговите футболисти. Главен съдия днес бе Мартин Александров.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Боян Пейков, Атанас Кръстев, Иван Скерлев, Димитър Алексиев, Владислав Узунов, Мартин Райнов, Бейсим Бейсим, Педро Еуженио, Недялко Хубенов, Дончо Атанасов, Атанас Чепилов. След почивката в игра се появиха Емил Ангелов, Деян Лозев и Джихат Кямил на местата на Недялко Хубенов, Атанас Чепилов и Димитър Алексиев.

След тази загуба „Хасково“ остава на последно място във временното класиране с актив от 4 т. В следващия кръг на 13 септември „червено-белите“ гостуват на „Литекс“ (Ловеч).

 Мач Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
по традиция
по традиция
30.08.2014 21:06 21:06

Няма страшно и там ще ги бият.

mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
30.08.2014 21:18 21:18

mom4etata davat vsi4ko ot se*e si!!!istinata e,4e trjabva da se vzemat 2-3 igra4i na polusezona,za da imame eventualno njakakvi shansove,za da se spasim?!!!!za sadiite kakvo da govorim-ve4e v 4 ma4 ni regat mnogo zdravo,zashtoto sme haskovo,zashtoto njama koi da ni zashtiti,zashtoto njamame pari i lobi v mafiotskoto,nasrano bfs?!!!nezavisimo ot vsi4ko mom4etata trjabva da igrajat kato za final vav vseki ma4 do kraja,pak kakvoto stane?!!!nie haskovlii trjabva da gi podkrepjame moshtno do kraja,nezavisimo ot rezultatite!!!!!haskovo ne trjabva da se predava do kraja?!!!!igraite do dupka mom4eta !!!!!nie,istinskite i mnogo fenove na haskovo sme s vas,nezavisimo ot vsi4ko!!!!!samo haskovoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

teodor
teodor
31.08.2014 9:09 9:09

minna i darina pak li sa dupe i gashti oleeee minke pluish po horata posle izlizash s tqh kakvo e tova … dano vsichki produljavat da te hate-vat i da ti se e*avat za nishto ne stavash

Анонимка
Анонимка
31.08.2014 9:16 9:16

Защо покрай Минка и компания няма никой, да не би да миришат много ?

Ultras
Ultras
31.08.2014 18:59 18:59

Смешни съдии. В трети пореден домакински мач не ни дават дузпа. Второто полувреме страничния съдия не свали флага, почти всяка атака вдигаше засада. Ръката му се беше схванала във вдигнато положение. Пловдивските отбори в Хасково идват в комплект със съдиите. Същото беше преди няколко седмици и срещу Локо Пд.

mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
31.08.2014 19:43 19:43

edin goljam hui za mafiotskite-,,golemi,,otbor4eta v a-grupa s golemi budgeti,s protekcii ot mafiotskoto bfs,na4elo s korumpiranata peruka!!!!goljam hui i za sadiiskata komisija i korumpiranite,podkupni,nekadarni sadii-palja4ovci!!!!!haskovlii,igraite kato za posledno do kraja za vas,za nas mnogoto fenove na haskovo,za tova,4e njama drug otbor ot a-grupa na koito igra4ite mu sa 99 procenta ot shkolata-ot haskovo,a i sa talantlivi??!!!za spravka vigte klasiraneto v dublirashtata grupa??!!!haskovski mom4eta ,igraite tova koeto mogete,bez da vi puka?!!!ne zabravjaite,4e vie ste zasega edinstvenijat otbor ot a-grupa ,koito e pobegdaval nai-dobrijat otbor ot balgarija za poslednite 3 godini-shampiona i u4astnik ve4e v shampionskata liga-ludogorec??!!!!tova sa faktite,a kogato faktite govorjat ,bogovete mal4at,nali?!!!dori i da otpadnete,vie shte se varnete pak v taka nare4enata,maistorska,no za galost -mafiotska a-grupa?!!!shte se varnete po-silni,zashtoto imate tova,koeto mnogo drugi otbori v bg njamat-mladi,talantlivi,mestni mom4eta,koito shte imat i opit i samo4uvstvie sled 1 godina?!!!napred haskovo,nie fenovete sme s vas i shte vi podkrepjame navsjakade i nezavisimo ot vsi4ko,da znaete!!!!!samo haskovooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Back to top button