Хасково

Бременна пострада в катастрофа заради пиян шофьор

Полиция, архивУпотреба на алкохол е причината за катастрофа вчера в Хасково, съобщават от полицията.

Около 2 часа на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Стефан Стамболов“, 26-годишен водач на лек автомобил Рено Клио от областния град, поради употреба на 1,08 промила алкохол и неправилно пресичане на двойна непрекъсната линия е навлязъл в насрещното платно и е блъснал насрещно движещ се лек автомобил Опел, управляван от 36-годишен кърджалиец.

От удара са пострадали возещата се в Реното 28-годишна хасковлийка, която е с натъртване на коляното, прегледана и осовободена за домашно лечение. Пострадала е и возещата се бременна в Опела 31-годишна жена от кърджалийското село Бащино, прегледана в МБАЛ „Хасково“ и освободена без опасност за нея и плода. Със съмнение за комоцио е прегледано и 7-годишно момче, което също е освободено за домашно лечение.

Водач и двамата му спътници са с охлузвания по тялото след катастрофа. Произшествието е станало вчера в 3,30 часа на пътя Хасково – с. Уздунджово. 29-годишен хасковлия е шофирал Фолксваген Голф с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е преобърнал на пътя. С него са се возили още 35-годишния му брат и 27-годишен жител на село Динево. Прегледани и изписани за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button